Fiúk, ti hogy éreztétek magatokat, amikor közöltétek, hogy borotválkozni akartok? 15/F
Figyelt kérdés
Nem ártana már, de félek, hogy anyám elkezd pattogni, hogy "jaj nagy lett a kisfiam" (igen, simán képes rá). Ilyen szempontból apám normális, de nyilván mindkét szülőnek tudnia kell. Ti hogy voltatok ezzel?2015. márc. 17. 20:14
2/10 anonim válasza:
Én egyszerűen közöltem, hogy el akarok kezdeni borotválkozni. Nem értem, hogy mitől félsz.
3/10 anonim válasza:
Ez nálam úgy volt, hogy egy ideig az apám villanyborotváját használtam, aztán ő vett magának egy újat. Nem egészen érteni a kérdést, hiszen az ember fodrászhoz is elmegy, amikor már hosszú a haja....
4/10 A kérdező kommentje:
attól, hogy anyám gyökér lesz és majd meséli mindenkinek
2015. márc. 17. 20:22
5/10 anonim válasza:
Vegyél magadnak egy borotvát, és kész. Nem kell feltétlenül bejelentened, hogy borotválkozni akarsz.
Jaj hát az anyukák :-) Legjobb, ha csak mosolyogsz rajta. Messze nem olyan kínos ám, mint gondolod.
6/10 anonim válasza:
XD Hát én vettem egy jó hagyományos borotvát magamnak, és ennyi. Igaz 17 lehettem, későn nőtt a szőrzetem. Nem közöltem senkivel, csak lehúztam mindig. Anyám egy hete szól először hogy "nincs kedvem borotválkozni? :D", mert egy hete nem borotválkoztam. De már 20 vagyok.
7/10 anonim válasza:
Elmeséli mindenkinek, hogy borotválkozol? És ezen mit kell szégyellni? Szerintem semmi ciki nincs ebben.
8/10 anonim válasza:
Motiváltnak. Egyébként én is kicsit féltem, de nem érdekelt annyira, faternak szóltam, hogy akarok és mutassam meg, aztán kicsit nyomatékosabban is kijelentettem, hogy mindenképp akarok, aztán ennyi.
9/10 anonim válasza:
Bementem a tescoba, vettem 5 eldobható borotvát 200Ft-ért (a legolcsóbbat, mai napig ilyet használok) és megborotválkoztam. Nem mondtam én egy szót senkinek se annó!
26F
10/10 anonim válasza:
Nálam ez úgy ment, hogy anyám közölte, hogy szeretné ha borotválkoznék. Ha kicsit megnöveszted előbb utóbb ő fogja szóba hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!