Fiúk, lányok, akiket bántottak, megaláztak iskolás korukban, belőletek normális ember lett?
Figyelt kérdés
Volt, hogy találkoztatok már felnőtt korotokban azzal, aki megalázott az iskolás időszakotok alatt?2018. aug. 16. 18:07
11/12 anonim válasza:
Én is művészlélek voltam, zárkózott,feleléskor hebegtem-habogtam, kiröhögtek, durván kiközösítettek és beszólogattak, lökdöstek. Középsuliban azt hittem más lesz, de ott is nagyon kevés barátom volt, és volt,aki megérezte rajtam, hogy érzékeny vagyok, félős, ezért szekált.Viszont a 3-as válaszolóval értek egyet, önismerettel szert tehetsz önbizalomra, elérhetsz bármit! 31 éves vagyok, nem hevertem ki a mai napig a terrort, de már nem félek attól sem egyetem óta,hogy kiálljak sok ember elé és előadást tartsak.Megtanultam magam kontrollálni, nyitottá válni, illetve annak tűnni. Az emberben felébred a "csakazértis megmutatom, hogy vagyok én is elég jó, vagy jobb"-vágya,és ezt a tüzet szítani kell magadban. Nem találkoztam már régóta ezekkel az alja-emberekkel amúgy, szerencsére.
12/12 anonim válasza:
Én nem,önbizalomhianyos lettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!