Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk, lányok, akiket bántottak...

Fiúk, lányok, akiket bántottak, megaláztak iskolás korukban, belőletek normális ember lett?

Figyelt kérdés
Volt, hogy találkoztatok már felnőtt korotokban azzal, aki megalázott az iskolás időszakotok alatt?

2018. aug. 16. 18:07
1 2
 11/12 anonim válasza:
Én is művészlélek voltam, zárkózott,feleléskor hebegtem-habogtam, kiröhögtek, durván kiközösítettek és beszólogattak, lökdöstek. Középsuliban azt hittem más lesz, de ott is nagyon kevés barátom volt, és volt,aki megérezte rajtam, hogy érzékeny vagyok, félős, ezért szekált.Viszont a 3-as válaszolóval értek egyet, önismerettel szert tehetsz önbizalomra, elérhetsz bármit! 31 éves vagyok, nem hevertem ki a mai napig a terrort, de már nem félek attól sem egyetem óta,hogy kiálljak sok ember elé és előadást tartsak.Megtanultam magam kontrollálni, nyitottá válni, illetve annak tűnni. Az emberben felébred a "csakazértis megmutatom, hogy vagyok én is elég jó, vagy jobb"-vágya,és ezt a tüzet szítani kell magadban. Nem találkoztam már régóta ezekkel az alja-emberekkel amúgy, szerencsére.
2018. szept. 19. 01:44
 12/12 anonim ***** válasza:
Én nem,önbizalomhianyos lettem
2018. szept. 19. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!