Titeket nem szomorít el, hogy ennyire gyorsan telik az idő?
Amíg egyetemre jártam, mentek a hónapok, évek, jött a nyári szünet, dolgoztam stb. nem foglalkoztatott ez a dolog. Viszont azóta, hogy ott végeztem, valamiért sokat van eszemben, hogy mennyire gyorsan telik az idő. Ez az év is nekem annyira gyorsan eltelt.. Még most volt szilveszter, és lassan újra itt van. Leginkább az szomorít el, hogy a szüleim idősödnek, és előre félek, mi lesz ha már nem lesznek majd. Semmi sem olyan már mint régen. Jó lenne visszamenni kicsit az időben.
Ti hogy vagytok ezzel? Nektek is gyorsan telnek a napok, hónapok?
Normális válaszokat légyszi, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szép estét!
Nekem csak ez jutott eszembe.
Gyerekként az ember alig várta hogy felnöljön, amikor felnőtt lett az ember akkor meg úgy visszasóvárogna a boldog gyerekkorba :)
Emlékszem az általános iskolában alig teltek a napok, főleg karácsonyig...bezzeg a nyári szünet olykor hamar eltelt. Viszont középsulitól kezdve piszkosul felgyorsult az élet és azt is tudom ilyen lesz vagy rosszabb.
Tanulj fizikusnak és tanulmányozd az időt.
Szerintem menő lenne.
#17: Valóban. Ez még jobban elszomorító.
Jó sok év eltelt mióta kiírtam a kérdést. Az a legrosszabb, hogy ugyanígy érzek. Karácsony már egy hónapja volt. A február elmegy hamar. Jön a tavasz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!