Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Titeket nem szomorít el, hogy...

Titeket nem szomorít el, hogy ennyire gyorsan telik az idő?

Figyelt kérdés

Amíg egyetemre jártam, mentek a hónapok, évek, jött a nyári szünet, dolgoztam stb. nem foglalkoztatott ez a dolog. Viszont azóta, hogy ott végeztem, valamiért sokat van eszemben, hogy mennyire gyorsan telik az idő. Ez az év is nekem annyira gyorsan eltelt.. Még most volt szilveszter, és lassan újra itt van. Leginkább az szomorít el, hogy a szüleim idősödnek, és előre félek, mi lesz ha már nem lesznek majd. Semmi sem olyan már mint régen. Jó lenne visszamenni kicsit az időben.

Ti hogy vagytok ezzel? Nektek is gyorsan telnek a napok, hónapok?

Normális válaszokat légyszi, kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szép estét!

2018. aug. 15. 22:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
De, igen. Ugyan még csak 18 éves leszek, szívesen lennék 10 évvel fiatalabb, amikor még felhőtlenül élvezhettem a gyerekkort, nem volt ennyi elvárás felém és még nem is szorongtam. Abban az időben még barátaim is voltak, akikkel jókat játszottunk együtt, mára azonban már senki nincs. 17/L
2018. aug. 16. 11:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mára megváltozott a világ, mindenkinek gyorsabban telik az idő.
2018. aug. 16. 13:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak ez jutott eszembe.

Gyerekként az ember alig várta hogy felnöljön, amikor felnőtt lett az ember akkor meg úgy visszasóvárogna a boldog gyerekkorba :)

Emlékszem az általános iskolában alig teltek a napok, főleg karácsonyig...bezzeg a nyári szünet olykor hamar eltelt. Viszont középsulitól kezdve piszkosul felgyorsult az élet és azt is tudom ilyen lesz vagy rosszabb.

2019. febr. 1. 22:50
 14/19 anonim ***** válasza:
57%

Tanulj fizikusnak és tanulmányozd az időt.

Szerintem menő lenne.

2020. szept. 20. 22:34
 15/19 anonim ***** válasza:
Én nekem a gyermekkorom 8 éves koromig volt amikor még nem kellett iskolába járnom. A szüleim nagy elvárással voltak mindig is felém és utáltam a fölösleges dolgokat tanulni. 4 éve végeztem az egyetemen azóta dolgozom, a munkámat imádom és én ezért örülök neki hogy már nem vagyok gyerek. 3 éve vagyok együtt a barátnőmmel, előtte még nem volt párkapcsolatom, neki egy párkapcsolata volt előttem. Előtte nem tudtam csajozni mivel a tanulás elvette az időmet. Most több szabadidőm van mint gyerekként, ledolgozom a napi 8 órát jo pénzért aztán otthon azt csinálok amit akarok. De ez csak az én véleményem
2021. nov. 14. 10:49
 16/19 anonim ***** válasza:
Most nekem lassan tellik az ido.
2022. márc. 2. 19:03
 17/19 Claymore_23 válasza:
79%
És már 2023 van.
2023. jan. 25. 21:06
 18/19 A kérdező kommentje:

#17: Valóban. Ez még jobban elszomorító.

Jó sok év eltelt mióta kiírtam a kérdést. Az a legrosszabb, hogy ugyanígy érzek. Karácsony már egy hónapja volt. A február elmegy hamar. Jön a tavasz...

2023. jan. 25. 22:15
 19/19 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem is nagyon gyorsan telik az idő. 19-éves vagyok de szívesebben lennék még inkább 9,10 éves inkább.Pedig olyan fura hogy nemrég volt December most meg hamarosan jön a nyár újra.... Nagyon gyorsan eltelnek a hónapok meg az évek.Nagyon nem tetszik ez nekem.
2023. márc. 24. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!