Ha valaki valakit megöl és mondjuk utána gyorsan elköltözik valami olyan országba vagy kontinensre ami innen nagyon messze van akkor is elkaphatják?
Figyelt kérdés
Én csak kíváncsiságból kérdeztem2017. júl. 1. 16:36
1/12 anonim válasza:
Attol függ, hogy melyik ország, de nem valószínű, hogy elkapnak. (még akkor sem ha nem költözök el)
3/12 A kérdező kommentje:
Én csak kíváncsiságból kérdeztem! Nehogy azt hidd hogy én tettem ilyet!!! Mert nem!!!!
2017. júl. 1. 16:43
4/12 A kérdező kommentje:
Ja hogy melyik ország? Mondjuk Vanuatu bár az egy kis sziget ami nagyon messze van országunktól.
2017. júl. 1. 16:45
5/12 anonim válasza:
Mivel le tudjak nyomozni azt, hogy mikor hasznaltad az utleveledet es hol, ezert elegge valoszinu, hogy elkapnak
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi! Olyan volt már hogy valaki ölt és mégis eltudott valahova menekülni?
2017. júl. 1. 16:52
7/12 anonim válasza:
Na ez engem is rohadtul érdekel.
Van is ilyen sorozat az a címe hogy Majdnem megúsztam. Ott is vagy megölnek valakit vagy megszöknek stb. és utána menekülésben vannak akár több évig is , de egyszer úgy is lebuknak . Gondolkodj milyen s*ar érzés lehet hogy minden rendőrtöl majd befo*ol , mert azthiszed felismer stb..
Ezután nem lehet normális életed..
Igaz ez a sorozat amerikában játszódik , természetesen valós történeteket mutat be na és a legtöbbjük mexikóba menekül ,de volt olyan is hogy alaszkába..és egyszer úgy is elkapták őket.
De ez engem is nagyon érdekel hogy pl itt magyarba , ha megölsz valakit elmenekülsz kocsival mondjuk a távol keletre utánad jönnek e stb. Azt hallotam egyes országokban ki se adnak..
8/12 anonim válasza:
Kérdező, valld be nyugodtan! Könnyebb lesz neked is!
9/12 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem csináltam ilyet!!!!!!!!!!!!!!'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2017. júl. 1. 17:37
10/12 anonim válasza:
A hátrahagyott DNS mintát nyilvántartásba veszik,az már ott is marad. Ha valahol valamilyen pitiáner ügy miatt DNS mintát vesznek tőled,akkor kiadja a rendszer,hogy fenetudja mikor ezt a mintát már megtalálták egy gyilkosság helyszínén,és akkor nyalóka van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!