Miért hiszik azt az emberek, hogy ha gyorsan ráfújnak kettőt a padlóra ejtett ételre, akkor az már tiszta és ehető lesz?
Figyelt kérdés
Bónusz kérdés: ugyanezen emberek miért hiszik azt, hogy megmossák a gyümölcsöt, mikor valójában 2 mp-ig odaérintik a folyó csapvízhez?2017. aug. 22. 21:02
1/11 anonim válasza:
A kosz és a por nagyrésze lemegy róluk.
2/11 anonim válasza:
Miért hiszik azt a kérdezők, hogy ők valami felsőbb rendű lények, akiknek meg van engedve, hogy f szaságokat kérdezzenek GYK-n?
3/11 anonim válasza:
Nekem öcsém ilyen(mármint olyan, mint a kérdező). Fél óráig mosott minden gyümölcsöt, ha a kajára akár egy porszem rászállt, azt kidobta. Fél óránként kezetmosott és nem nyúlt semmihez ami "piszkos". Meg is lett az eredménye, egy jó asztma és millió allergia
4/11 anonim válasza:
Régen a fáról ettük a gyümölcsöt, és még kezet sem mostunk. Sokkal egészségesebbek voltunk, mint a mai emberek. Az immunrendszernek kell "egy kis piszok" is.
5/11 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, én sem hipóval mosom át a gyümölcsöt. Sőt, egy rakás gyümölcsöt meg sem mosok. Egyszerűen csak tényleg nem tudom hova tenni az emberek körében ezt a fajta szokást, hogy mi értelme van odaérinteni a csapvízhez, és kijelenteni, hogy "na, most már tiszta", holott csak annyit történt, hogy a gyümölcs fele vizes lett. Elnézést kérek, ha félre érthetően fogalmaztam. :)
2017. aug. 22. 21:22
6/11 anonim válasza:
" Sokkal egészségesebbek voltunk, mint a mai emberek" Szerintem olvass kicsit utána, ne légből kapott mítoszokat mantrázz.
7/11 anonim válasza:
Szerintem meg kell mutatnod neki a helyes folyamatot, hogy máskor a hibás teljesítést ki lehessen zárni. :)
8/11 anonim válasza:
Ha mosatlanul eszi meg sem lesz semmi baja. Max akkor érdemes emgmosni ha előtte nemrég permetezték, bár hivatalosan a hétköznapi emberek számára elérhető permetszerek sem veszélyesek abban a mennyiségben amennyi a gyümölcsökön " megtapad ".
9/11 anonim válasza:
Miért, ha leesik valami a padlóra, akkor automatikusan ehetetlen lesz? :O
10/11 anonim válasza:
Egészségesebb, mint az amit lenyel elfogyaszt a hiradonezes v. horror film alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!