Miért hiszik azt az emberek, hogy ha gyorsan ráfújnak kettőt a padlóra ejtett ételre, akkor az már tiszta és ehető lesz?
Figyelt kérdés
Bónusz kérdés: ugyanezen emberek miért hiszik azt, hogy megmossák a gyümölcsöt, mikor valójában 2 mp-ig odaérintik a folyó csapvízhez?2017. aug. 22. 21:02
11/11 A kérdező kommentje:
Dehogy lesz az ehetetlen. Csupán azon kezdtem el tanakodni, hogy a) leesik a mittomén, az alma a steril padlóra, majd b) emberünk gyorsan (5mp-en belül!!!) felkapja a földről, majd c) ráfúj kettőt, biztos, ami biztos alapon, és d) "na most már tiszta, emberi fogyasztásra alkalmas", gondolja az alany magában. Holott szerintem ha tiszta a padló, akkor azért, ha úszik a mocsokban, akkor meg azért nincs értelme ennek a feltételes reflexnek. Magyarul az az emberi viselkedésforma kezdett el újabban foglalkoztatni, amikor adott emberek megteszik a szükségesnek tartott látszatintézkedéseket, amivel ugyan sem nem javítanak sem rontanak a helyzeten, de valamiért mégis sikeresen becsapják az agyukat. Még1x bocs, amiért nem egyértelműen tettem fel a kérdést, és ha valakit ez érzékenyen érintett, de remélem így már tiszta sor. Amúgy egy sor egyéb emberi szokáson szoktam magamban még rágódni, mit miért úgy csinálnak nemtől, kortól, kultúrától függetlenül, ahogyan, tényleg csak én vagyok itt ilyen fogyatékos? :(
2017. aug. 23. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!