Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki képes leírni azt a szót,...

Aki képes leírni azt a szót, hogy "hecet", az nem gondolkodik?

Figyelt kérdés

Egy nem igazán túltanult ismerősöm leírta messengeren, hogy vett hecetet. Bizisten percekig tartot megfejteni.

A headset, "hed-szet"-ből nem tudom, hogy lesz hecet. Ez azért nem egy sima kis kapkodós melléütés vagy elírás, vagy egy összecserél ly-j.

2018. aug. 15. 21:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

legdurvábbat eddig egy társkeresőkről frissen LEregisztrált csaj idézett ide..

huszonéves férjfiú' indító mondatai:

"-jo a meled"

"-dugénk"

akkor azt mondtam: na kamu, hogy a lányoknak egyszerű művelet beszüntetni a szingliségüket

2018. aug. 15. 22:21
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, nem is tudja, hogy ez eredetileg egy angol szó, csak hallotta valakitől :D

Biztos elég gáz, de én mindig is fülhallgatónak hívtam, ahogy a környezeteben mindenki más is. És tavaly hallottam egy ismerősömtől ezt a kifejezést, hogy headset, én meg ott néztem, hogy mi van?..És cikinek éreztem megkérdezni, ezért neten rákerestem, hogy "heccet" és akkor jöttem rá, miről is van szó..Lehet, a te ismerősöd is így járt, csak ő még csak utána se nézett legalább, hogy kell helyesen írni xD

2018. aug. 15. 22:55
 13/20 anonim ***** válasza:
49%
Jaja, két c, mint a rímpárja, a meccet. Meg ugye két füled van (kézz, lább)
2018. aug. 16. 01:39
 14/20 anonim ***** válasza:
50%

Figyelj, azok után, hogy én már voltam "rencergazda"...

Amúgy nem mindenben értek egyet veled. "Ez azért nem egy sima kis kapkodós melléütés vagy elírás, vagy egy összecserél ly-j." Neked nem. Meg nekem sem. Mert mi vagy tudunk annyira angolul, hogy ismerjük az összetétel mindkét szavát, és/vagy láttuk már leírva a "headset" szót. De aki csak hallotta, és mivel nem tud angolul, fogalma sincs, hogy ez mit jelenthet, csak leírja, amit hallott, annál valamilyen szinten érthető ez a hiba.

2018. aug. 16. 01:59
 15/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, egyik másik nagyon 'tecet' XD

Legutóbbi gyöngyszem egy ingatlanhirdetésből:

"Két havi koalíció szükséges". Ez ugyan nem egzakt helyesírási hiba, miután a kaukciót (kaució helyett) már lassan megszokja az ember, de rázott a röhögés.

"Látyátok ien jókedvű vok" XD

2018. aug. 16. 07:41
 16/20 anonim ***** válasza:
Krédezö pls, mrét csiláod eszt? :)
2018. aug. 16. 07:49
 17/20 anonim ***** válasza:
kredzeő, ne letyél ien kecifei
2018. aug. 16. 20:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Meneten hatyt appa! XXD
2018. aug. 16. 22:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Bocsi a kiemelés miatt, megcsúszott a tablet a kezemben és hozzáértem a kiemelés funkcióhoz.
2018. aug. 25. 19:35
 20/20 anonim ***** válasza:
Lyót röhötem :D
2018. aug. 25. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!