Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok túllépni valakin?

Miért nem tudok túllépni valakin?

Figyelt kérdés

Van egy személy, akibe már több, mint 4 éve szerelmes vagyok, annak ellenére is, hogy sokszor ok nélkül bunkón viselkedett velem és neki már több kapcsolata is volt a 4 év alatt, szóval elég egyértelmű, hogy ez az érzés egyáltalán nem kölcsönös..De hiába próbáltam másra koncentrálni, mást keresni helyette, nem tudom elengedni. Az illetővel amúgy már hónapok óta nem is beszéltem, de még mindig tűkön ülve várom, mikor találkozunk újra és minden egyes nap körülötte forognak a gondolataim.

Mit csinálhatnék, ha még az idő se segít? (lány vagyok amúgy) Valaki volt már ennyi, vagy még hosszabb ideig viszonzatlanul szerelmes?

2018. aug. 13. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
2 év volt a leghosszabb. Aztán rájöttem, hogy ennek így nincs értelme, szóval minden kapcsolatot megszakítottam vele. Néha még most is összeszorul a gyomrom, ha rá gondolok, vagy eszembe jut, hogy mennyire odavoltam érte. Szerintem nagyon sokáig fogok még így érezni, de megtanultam együtt élni ezzel.
2018. aug. 13. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Voltam, 1 évig.De amikor elmondtam, az illetőnek,kinevetett.Tinik voltunk..

De azóta már rátaláltam arra aki viszontszeret.Szerintem engedd el a srácot, jön majd más.Nem érdemes szenvedni miatta.

2018. aug. 13. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen típusú emberek igen. Ha valóban reménytelen a helyzet akkor talán azzal segíthetsz magadnak, ha ezt egyenesen tőle hallod. Na meg egy új szerelem, ami azért esélyes, hogy többször is előfordul egy életben.
2018. aug. 13. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Ismerek egy ilyen ismerost, aki szinten sok evig viszonzatlan szerelmes volt.

A pasi nagyon felenk volt, mikor az ismerosom elkezdett kerulni, mert ugy gondolta, hogy ebbol semmi nem lesz és el akart felejteni ot. Na a fiu nagyon megsajnalt, inkabb elfogadta hogy mert egy gyava volt es akkor feladta... Ő is kerulni kezdett, probalt keresni kikapcsolodást, amivel eltereli a gondolatot a lanyrol...

Hany evesek vagytok? Hol szoktatok talizni? Mennyire ismered?

2018. aug. 13. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!