Azokhoz szólnék, akik értenek az MBTI-hez: van valami ultimate kérdésetek a T/F eldöntésére?
"29
Te általában milyen eredményt kapsz? Már kíváncsivá tettél."
INFP, néha INFJ, régebben ENFP, de ugye szerinted is inkább extrovertált, csak némi önbizalomhiánnyal.
"Az ENFP-kre amúgy jellemző, hogy leginkább ambivertáltnak érzik magukat, és újra meg újra megkérdőjelezik, hogy valóban "kifelé fordulnak"-e,"
Ezt már olvastam máshol is. Nem tudom, mások hogy töltik ki a teszteket, nekem rendre 50-50% körüli I/E faktor jön ki.
"Azt kéne szerintem eldönteni, hogy a kreatív, élénk, újdonságokra szomjas, random dolgokra asszociálgatós oldaladat mennyire érzed hangsúlyosnak"
A random dolgokra asszociálás alatt mit értesz pontosan? Ha a szimbólumokra épülő, metaforikus, analóg gondolkodasra, akkor az elég hangsúlyos nálam.
"Nem tudom, mások hogy töltik ki a teszteket, nekem rendre 50-50% körüli I/E faktor jön ki."
Nálam már az is ritka, ha 75% alá csúszik az I, pedig egyébként szeretem az embereket, és kifejezetten beszédes tudok lenni olyanok társaságában, akiket már megismertem és megszoktam. Sajnos néhány ismerősömről csak gyanítom, hogy ENFP lehet, tesztet egyikükkel sem töltettem még ki, úgyhogy fogalmam sincs, milyen eredményeket kapnának.
"A random dolgokra asszociálás alatt mit értesz pontosan."
Elsősorban az elrugaszkodott képzettársításokra gondoltam, szerintem az Ne-dominánsok (tehát az ENFP-k és az ENTP-k) tipikusan azok emberek, akik kvázi bármikor be tudnak nyögni egy olyan választ, amire senki nem számít, olyan párhuzamokat vonnak a dolgok között, amilyeneket másoknak eszébe sem jutna, szellemesek, sokat ötletelnek, és én az abszurd humort is leginkább hozzájuk tudnám kötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!