Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fiúk mért járnak tőlük akár 5...

Fiúk mért járnak tőlük akár 5 évvel fiatalabb lányokkal?

Figyelt kérdés

Szerintem senki nem lepődik meg azon, ha egy 19 éves lány egy 24 évessel kavar és ez nekem olyan érthetetlen. A lány persze arra bukik, hogy milyen férfias, meg van fizetése, meg saját kocsija stb.

De a pasinak mi ebben az üzlet?

24 évesen én már inkább menyasszonyt szeretnék nem egy középsulis kislányt.

Biztos vagyok benne, hogy páran ki fognak akadni rám, de ezt a rizikót most felvállalom.

2018. aug. 12. 16:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
23%

"a fiúk sokszor 25 évesen sincsenek azon a szinten agyilag mint egy 18 éves lány" XDD

Komolyan? Kérlek,mesélj még!

2018. aug. 12. 16:58
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
19 éves már felnőtt, sőt a 18 is, ezért nem vagy pedó. De hát te tudod, biztos találsz az elképzelésednek valót, csak nagyon furcsa ember lehetsz.
 13/20 anonim ***** válasza:
Erettebb* , bocsi :D
 14/20 anonim ***** válasza:
86%
16:58 a pasik sokszor még 25 évesen is csak gamelnek, meg söröznek a szabadidejükben, míg egy lánynak már konkrét terve van mindenre általában már korábban is. De mondom, nem akartam ezzel senkit sem megsérteni, akinek nem inge.. :D
2018. aug. 12. 17:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz az alatt, hogy "saját korosztály?

A 19 és 24 év közöttiek gyakorlatilag mind egy korosztálynak mondhatóak fiatal felnőttként.

2018. aug. 12. 17:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a 19 és 24 éves között nincs akkora különbség. Baromság, hogy nem lehet 5 év két ember között.

Az meg nem hiszem, hogy kifejezetten szexi egy lánynak, hogy a barátjának van autója meg fizetése.

Én 20 éves vagyok. Van fizetésem, +10 milliós autóval járok (nem saját, szüleimé) és férfias a külsőm. Még sem árasztanak el a lányok :D

Nekem meg az idősebb nők jönnek be, szóval most 20 évesen nem ellenkeznék ha egy 25 éves lányban találnám meg az igazit. Akkor ez is furcsa? Vagy csak fordítva?

2018. aug. 12. 17:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
El vagy tajolva, ha azt hiszed, hogy egy 19 eves lanynak, csak a srac fizetése, meg kocsija lehet vonzó. Az en szüleim között 9 ev volt a korkülönbség es 40 evig voltak együtt.
2018. aug. 12. 21:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az anyagi lehetőségeiket illetően sem volt köztük különbség...
2018. aug. 12. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

20 éves lány vagyok, és nem ismerek személyesen olyan embert a saját korosztályomból (a nemekre való tekintet nélkül), aki már az esküvőn meg a családalapításon gondolkozna, szóval nem tudom, az itteni válaszolók szerint miben nyilvánul meg az, hogy „a lányok korábban érnek”. Attól, hogy valaki játszik és sörözik szabadidejében, még lehet elképzelése a saját jövőjéről, tűzhet ki célokat magának, a kettő nem zárja ki egymást.:D

Ettől függetlenül szerintem sem számít olyan sokat az 5 év korkülönbség nagykorúak között, én is inkább az ilyen 14 vs. 19 felállásokon szoktam csodálkozni. Az már egy másik kérdés, hogy a társadalom valamiért kedvezőtlenebbül ítéli meg azt, ha a nő idősebb ennyivel, ennek a jogosságán többet lehetne vitatkozni.

2018. aug. 13. 06:33
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi a baj ha 25 évesen csak sörözök meg gamelek munka mellett? Mégis milyen tervnek kellene lennie?
2018. aug. 13. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!