Fiúk mért járnak tőlük akár 5 évvel fiatalabb lányokkal?
Szerintem senki nem lepődik meg azon, ha egy 19 éves lány egy 24 évessel kavar és ez nekem olyan érthetetlen. A lány persze arra bukik, hogy milyen férfias, meg van fizetése, meg saját kocsija stb.
De a pasinak mi ebben az üzlet?
24 évesen én már inkább menyasszonyt szeretnék nem egy középsulis kislányt.
Biztos vagyok benne, hogy páran ki fognak akadni rám, de ezt a rizikót most felvállalom.
"De a pasinak mi ebben az üzlet?"
Az emberek többsége nem üzleti alapon választja meg, hogy kivel kavar.
"arra bukik, hogy milyen férfias"
A 24 évesek többsége nagyon messze van a férfiastól.
Az "üzletet" átvitt értelemben írtam. Úgy értettem, milyen szempontok tetszenek az adott lányban, hogy összejönnek.
És egy 24 éves azért szerintem férfiasabb egy 19 évesnél.
Pedig már meg is válaszoltad.
Te 24 évesen már menyasszonyt szeretnél. Sok fiú azonban még nem. Csak szórakozni szeretne...
Viszont a 24 éves lányok nagy része már szeretne megállapodni. Ezért ezek a fiúk inkább azt a korosztályt választják, aki még szórakozni akar.
24 évesen nagyon kevesen akarnak házasodni manapság. Te kirívó esetnek számitasz. A 19 éves meg nem kislány. :D Kb. majdnem egy korcsoport, sőt a fiúk sokszor 25 évesen sincsenek azon a szinten agyilag mint egy 18 éves lány. Mondom ezt mindenfajta utálat nélkül, nagyon is szeretem a fiúkat, de ezek tények.
De ha te visszautasítanál egy lányt aki mindenben megfelel, csak az a baja hogy 19 éves akkor magadra vess majd kerehetsz olyat akivel megházasodsz aztán komoran éltek tovább... A világ nem életkorok alapján működik:D
22/L
Egy kicsi pedofilnak érezném magam.
A saját korosztályomban ez mért nem megy?
Ahogy olvasom, mär megkaptad a välaszt a kerdesedre :)
En meg csak 1 dolgot fuzok hozzä.
Egy Eretteb 19 eves läny, abszolut nem azt nezi,hogy van kocsija meg fizetese.. Egy 19 eves länynak azert imponäl egy idosebb pasi, mert o mär nem olyan gyerekes, mint a korabeli fiuk. Hanem jobb esetben mär megkomolyodott. Es ez tetszik neki,nem pedig a kocsija.;) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!