Első őszinte gondolatotok, ha megláttok egy sovány lányt?
Figyelt kérdés
Mi az első benyomásod egy igazán sovány lányról?2018. aug. 11. 22:16
12/17 anonim válasza:
Első gondolatom: Hogyan lesz így teljes, egészséges élete? Aki tényleg nagyon sovány, az rosszul táplálkozik, nem visz be elég ásványi anyagot és vitamint, ha nő akkor valószínűleg a menstruációjával is vannak gondok. Nagy valószínűséggel gyereket sem tud így szülni.
15/17 anonim válasza:
"Mennyire fázhat télen" :D
Aztán ennyi, nővérem is 45 kiló (170 cm), aztán kétszer annyit eszik mint én.
Apám meg 185/75 pedig már 60 éves.
16/17 anonim válasza:
A képet csak azért linkeltem be, hogy tudjátok nálam mit jelnet a sovány lány.
Őszintén szólva senkire. Ha meglátok egy kövér lány, akkor nem kezdek olyanokon gondolkodni, hogy "Ő biztosan sokat eszik", ahogy a sovány lányoknál sem gondolok semmilyen sztereotípikus dologra.
Mindezt félre téve nekem szexuálisan bejönnek az alacsony sovány lányok, de első tekintére még talán ezen sem kezdek el gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!