Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy színes (pl kék vagy lila) hajú lányt?
Azt tervezem hogy kékre vagy lilára festem a hajam. Ezzel nincs is semmi gond, csak amiatt aggódom, hogy a fiúknál ezert kevesebb ponttal indulok:/
Errol szeretnem a velemenyeteket kérni es nem arról, hogy mekkora ***** vagyok hogy kékre festem a hajam.
A normalis válaszokat előre is Koszi;))
Nekem kék a hajam és valahogy soha nem tudott érdekelni ki mit gondol. Nem szeretnék senkinek se megfelelni, nekem tetszik és jól érzem magam így, szerintem csak ez a fontos. Van hogy beszólnak az utcán, vagy rám fütyülnek, de ez őket minősíti. Nem tetszhet mindenkinek. A negatív kommentekkel pedig nem foglalkozom.
17/L
nekem nagyon tetszik, de inkább kék legyen mert az a nyerő
17/F
Ponttal?
Pontok Lacikám pontok ._.
Nekem tetszene maga a hajszín, ha még jól is áll az mégjobb :D én pirosra akarom festeni a sajátomat :D
17F
Kek haju lanykent irok. Soha egy fiu sem utasitott meg el pusztan a hajam miatt,sokaknak kifejezetten tetszik. Tudom viselni,jol erzem magam ezzel a szinnel,es gondolom ez latszik is rajtam.
Ugyhogy hajra,vagj bele szerintem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!