Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Mi az első gondolatotok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy színes (pl kék vagy lila) hajú lányt?

Figyelt kérdés

Azt tervezem hogy kékre vagy lilára festem a hajam. Ezzel nincs is semmi gond, csak amiatt aggódom, hogy a fiúknál ezert kevesebb ponttal indulok:/

Errol szeretnem a velemenyeteket kérni es nem arról, hogy mekkora ***** vagyok hogy kékre festem a hajam.

A normalis válaszokat előre is Koszi;))

2016. aug. 27. 10:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
mindig lesznek olyanok akiknek ez nem fog tetszeni.
2016. aug. 27. 10:21
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kék a hajam és valahogy soha nem tudott érdekelni ki mit gondol. Nem szeretnék senkinek se megfelelni, nekem tetszik és jól érzem magam így, szerintem csak ez a fontos. Van hogy beszólnak az utcán, vagy rám fütyülnek, de ez őket minősíti. Nem tetszhet mindenkinek. A negatív kommentekkel pedig nem foglalkozom.

17/L

2016. aug. 27. 10:26
 3/13 anonim ***** válasza:
77%
Egy-két tincs tetszik, de ha az egész haj olyan, az nagyon nem tetszik. De biztosan vannak sokan, akiknek tetszik.
2016. aug. 27. 10:31
 4/13 anonim válasza:
83%

nekem nagyon tetszik, de inkább kék legyen mert az a nyerő

17/F

2016. aug. 27. 10:34
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
az, hogy bár esélyem lenne nála...
2016. aug. 27. 10:41
 6/13 anonim ***** válasza:

Ponttal?

Pontok Lacikám pontok ._.

Nekem tetszene maga a hajszín, ha még jól is áll az mégjobb :D én pirosra akarom festeni a sajátomat :D

17F

2016. aug. 27. 11:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Az első gondolatom? Talán, hogy más akar lenni, mint a többiek, és unja a szokásos színeket. Az animés fiuknak biztos bejönnek ezek a színek. :)
2016. aug. 27. 11:27
 8/13 anonim ***** válasza:
azt hogy nem érdekel, van akinek tetszik, én nem tartozom közéjük
2016. aug. 27. 14:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Kek haju lanykent irok. Soha egy fiu sem utasitott meg el pusztan a hajam miatt,sokaknak kifejezetten tetszik. Tudom viselni,jol erzem magam ezzel a szinnel,es gondolom ez latszik is rajtam.

Ugyhogy hajra,vagj bele szerintem!:)

2016. aug. 27. 17:45
 10/13 anonim válasza:
nekem személy szerint nagyon tetszik a kék/lila haj :) 17/F
2016. aug. 27. 20:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!