Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi az első gondolatotok, ha megláttok egy színes (pl kék vagy lila) hajú lányt?
Figyelt kérdés
Azt tervezem hogy kékre vagy lilára festem a hajam. Ezzel nincs is semmi gond, csak amiatt aggódom, hogy a fiúknál ezert kevesebb ponttal indulok:/
Errol szeretnem a velemenyeteket kérni es nem arról, hogy mekkora ***** vagyok hogy kékre festem a hajam.
A normalis válaszokat előre is Koszi;))
2016. aug. 27. 10:20
11/13 anonim válasza:
Azt gondolom hogy feltűnési viszketegsége van, nem túl vonzó tulajdonság.
12/13 anonim válasza:
En odavagyok ha egy lany extrem szinure festi a hajat :o
14/f
13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)) tenyleg hasznosak voltak
2016. aug. 30. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!