Én tényleg bunkó vagyok? :/
(Azt előre leszögezem,hogy nem az a célom,hogy mások bunkónak tartsanak.)
-nem tudok aggódni másokért(egyik rokonom már jó ideje kórházban van,de én semmennyi aggodalmat nem érzek,míg a néhány rokonom sír miatta..pedig jóba vagyok azzal a rokonnal)
-nem vagyok empatikus (pl. ha valaki sír,nemhogy sajnálnám az illetőt,csak arra gondolni hogy basszus,hagyja már abba/baromi idegesítő..igen,ez még akkor is így van,ha egyébként hozzám közel álló személyről van szó)
Ami azért fura,mert anno sokan mondták,hogy empatikus vagyok,a barátaim mindig hozzám fordultak,ha volt valami problémájuk.
-nem vagyok segítőkész
Ezt nem úgy értem,hogy mindenkit letojok,és mindig azt csinálom amit akarok,hanem úgy,hogy nem szívesem segítek és ez látszik rajtam.
-lobbanékonyság
Ha felidegesítenek,akkor -mások szerint- túlzottan kiállok magamért. Szerintem nem,csak annyi,hogy olyankor nem használok szalonképes kifejezéseket,és eléggé felemelem a hangomat..
-túl önző vagyok,már nem "sorolok" mindenkit magam elé
-és elvileg szarkasztikus is vagyok
csak ilyen érzéketlen -cucc vagy szerintem. Mármint egyáltalán nem érzelmes tíőus
Alexitímiás, az érzelmek nélküli ember
Ebben a cikkben ami meg így kezdődik, hogy Alex, abban meg ott van, hogy nem tudja értelmezni mások érzelmeit, csak erre kerestem rá.
Ezt találtam még így, hogy gyorsan rákerestem, nem értek hozzá
Ugyanaz a válaszoló vagy,mint az első 2?
Hát őszintén szólva nem tudom..én a bunkó embereket úgy definiáltam eddig,hogy olyanok,akik nem a legjobb módon bánnak az emberekkel. Én csak akkor bánok rosszul másokkal,ha rossz passzban vagyok..aztán egyszer,egy somorú helyzetben a fejemhe vágták,hogy hogy lehetek mindig ennyire közömbös,bunkó,stb. (semmit nem csináltam,csak engem elég nehéz meghatni)
Szóval kissé meglepetésként ért,hogy valaki a gondolatai/érzései miatt is lehet bunkó.
Tudom.ezt elég hülyén fogalmaztam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!