Lehet valaki nagyon bunkó, tapló viselkedésű, és ennek ellenére nagyon jó ember?
Szóval ismertek olyat, hogy valaki kiállhatatlan, kellemetlen személyiség, viszont a tetteiben az nyilvánul meg hogy csupa jóindulat?
Vagy azért az gyakoribb, hogy aki bunkó, az rossz ember is?
Az animékben a japán többség imádja a tsundere típust, az kb megfelel ennek, csak éppen szerelmes típusban. Kicsit infantilis, kb mint amikor Pistike úgy udvarol a 8 éves Ágikának, hogy húzkodja a haját. De hát a japánok imádják. Talán mert sok köztük a tsundere? Nem tudom, miért. Az igaz, hogy a japán társadalom egyik jellemzője az érzelemkimutatás jelentős elfojtása, és ezért ilyen módon, kerülő úton talán sokaknál így nyilvánul meg. Hiszen nyilvánosan nem mutathatnak gyengédséget egymás iránt a japánok, Japánban.
De máshol mi a helyzet? Szerintem ez nagyban kultúrafüggő, származásfüggő, neveltetésfüggő. És kivétel erősíti a szabályt.
Attól függ mi számit bunkónak ,a mai világban már minden sértő :D
De amúgy szerintem sokkal sokkal értelmesebbeke azok az emberek akik nem kertelnek és őszintén kimondják a véleményüket. Csak mint írtam, SÉRTŐDÉSEK SOROZATA EZ A VILÁG
Itt vagyok én, mint élőpélda.
Hozzátenném, h nem szándékosan bunkózom...csak egyszerűen rosszul fejezem ki magamat, emiatt pedig csekély számú barátom van(de ezt nem is bánom).
Másodszor: imádok az embereken segíteni, gyógytornász akarok lenni. Önkéntesen takarítok olyanoknál akik nem tehetik meg és mindig segitek az idősebbeknek.
Nem egóból mondom, de szerintem jó az amit teszek😃.
Rajtam kívül még rengeteg ilyen tipusú ember van. Bár, ha engem kérdeztek én ezt nem bunkóságnak, hanem őszinteségnek nevezem. Annyi a gond, h nem tudják kifejezni az emberek magukat😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!