Azt terjesztik rólam, hogy ráhajtok mások pasijára. Mit tennétek a helyemben?
"általában a pletykáknak igenis van valóság alapja.... sry"
Tesóm életét az egyetemen egy félrehallott/értelmezett info elferdítése szinte tönkre tette. Sokszor a pletyka=csesszük el más életét is. De gondolom te ezt élvezed.
Tudom, hogy nehéz, de próbáld meg elengedni a füled mellett. Ezek az emberek nem értékesek számodra, és nem képezik az életed részét. Akik közel állnak hozzád, és ismernek, tudják, hogy nem vagy ilyen, aki pedig egy rossz pletyka alapján még azelőtt elítél, hogy egyáltalán szót váltott volna veled, nem érdemes a barátságodra :)
Remélem, hamar kikerülsz ebből a közegből (húsz alatt vagy? Sulitársak?), és jobb emberek vesznek majd körül téged.
Köszönöm a bíztató szavakat :)
Elmúltam már 20 éves és sajnos még pár évet ide kell\kellene járnom, ezért is nehéz ez a helyzet.
Egy nagyon jó ugródeszka lenne számomra, ha sikerülne elvégezni a szakot, amire járok, de ha nem változik a megítélésem, én nem bírok még itt ki ennyi időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!