Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szoktatok naplót írni?

Szoktatok naplót írni?

Figyelt kérdés

Fiúk, lányok meg mindenki aki annak érzi magától! Vannak itt olyanok akik naplót vezetnek papíron v elektronikusan? Ki mióta vezet naplót és szoktatok kihagyni napokat? (Sajnos azt nem írtam le mikor a mostani barátom az még csak próbálkozott nálam s jó lenne vissza olvasnom, meg ehez hasonlókat nem írtam le :/ )

Lakatos vagy sima naplóba vésitek gondolataitokat? Szerintetek is jó naplóba írni? :3

19/l

2018. aug. 9. 13:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Írok, különböző szép füzetekbe. Mindig olyat választok, ami aktuálisan jellemez.
2018. aug. 10. 00:05
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Jelenleg is írok naplót, de nem kényszerítem magam arra, hogy minden napot kötelező jelleggel leírjak. Most, nyáron főleg nem, elég eseménytelen. Hülyén nézne ki egymás után húsz ilyen írás: "Ma (is) elolvastam egy könyvet, aztán rajzoltam, és foglalkoztam az állatokkal." Vagy valami hasonló.

Sima lapos, kemény fedeles füzetbe írok. Van hozzá egy sima tollam is, amivel kényelmes írni.

Nekem iskolaidőben sokszor segít, hogy lefekvés előtt kiírom magamból a gondataim. Előfordul, hogy 20% a napom, 80% az engem foglalkoztató gondolat kielemzése.

19/l

2018. aug. 11. 07:02
 13/15 anonim válasza:
100%

Én papíron írok, nem is olyan rég óta, de már 4 naplót betöltöttem, amire nagyon büszke vagyok, ma kezdtem el az 5.-et :)

Angolul rengeteg naplós videó van, engem azok szoktak inspirálni, ha a lustaság felül akarna kerekedni rajtam :D

Én nagyon de nagyon ajánlom, hogy most vágj bele, nagyon fun lesz visszaolvasni, az biztos!

Én simába, mert a lakatosoknál félek, hogy elveszítem a kulcsot és nem tudom majd kinyitni xD

Naplóba írni az egyik legjobb dolog, amit csináltam, nagyon jó időtöltés, unaloműző. A mindennapos hobbimmá nőtte ki magát :)

Egyébként én nem kötelezem magam, akkor írok mikor kedvem van, ezért van, hogy két napot is kihagyok, de annál több eddig nem volt.

Inspirálódj és írj, hidd el, nem fogod megbánni! A legfontosabb, hogy legyél őszinte és hidd el, hogy senki nem fogja olvasni, főleg, ha nem is tudják, hogy írsz.

Jó naplózást és legyen szép napod <3

2018. aug. 15. 19:54
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én írok naplót és most szeretnék jobban odafigyelni a naplóírásra.

11 évesen írtam az első naplóm, utána volt egy kisebb kihagyás és 12 éves korom óta szinte folyamatosan írok naplót. Volt, hogy minden nap írtam bele, volt, hogy egy hónapig nem írtam, szóval ez elég változó. Most nem voltak nagy kihagyások, de nem írok minden nap és ezen szeretnék változtatni. A tervem az, hogy minden nap akarok írni körülbelül 3 oldalt, részletesen.

Most megtaláltam az első naplóm, amit 11 évesen írtam, arra egyáltalán nem emlékszem és szívesen elolvasnám, de lakatos és nincs lakatom.:/ 2 lakatos naplóm volt, a többi már nem az. Volt, hogy sima füzetbe írtam, de naplónak jobban szeretek valami szép, kemény borítójú füzetet használni.

16l

2018. szept. 4. 17:56
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Írok naplót, de nem rendszeresen.

Fontosabb események után szoktam, évente 1-2 alkalommal.

Egyébként meg napokra lebontva nagyon unalmas életem van, pedig ebben az egy évben sok történt velem: jogsi, szalagavató, egyetem, érettségi, majdnem vettem egy Samarát stb... Persze mindenre nem emlékszem kristálytisztán, sőt, egy majdnem halálos agyrázkódás (+egyebek) következtében sokat felejtettem a gyerekkoromból is.

De én tartom magam ahhoz, hogy a fontos dolgok megmaradnak :), a rossz, semleges dolgokat "törli" az agyunk.

18F

2018. dec. 10. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!