Mennyire lenne szokatlan Tumblr-ön naplót írni?
Pszichológusom javasolta, hogy kezdjek el blogot/naplót írni. Mivel a klasszikus értelemben vett blogolás már nem divat, ezért kicsit aggódom, hogy mihez kezdjek. Tumblr-re gondoltam, mert ott igazából minden van, de nem tudom mennyire lenne szánalmas naplóblogot vezetni ott!?
18 vagyok.
Azért fontos neked hogy divatos módon vezesd a naplód, hogy mások olvassák, sok embert akarsz, hogy kövessenek?
A pszichológusod biztos, hogy pont erre gondolt, vagy ezért javasolta ezt? :))
A pszichológus biztos, hogy arra gondolt, hogy mások előtt írd a dolgokat? Egy személyes napló, főleg, ha pszichológushoz jársz, elég sok olyan negatív dolgot is tartalmazhat, amivel támadhatnak, ha megtalálják. (Pl. rosszat írsz egy osztálytársadról és ezért kiközösítenek.)
A naplód/blogod ne az alapján vezesd, hogy mi divat. Ha személyes, akkor a személyes igényeidnek feleljen meg. A digitális napló előnye, hogy elérhető bárhonnét. A kézzel írott viszont személyesebb és rajzolhatsz, ragaszthatsz bele dolgokat.
A tumblre inkább rövidebb szöveges posztokat szoktak írni. Nekem is van, szeretem, de csak a hangulatommal és érzéseimmel kapcsolatos dolgokat rakom ki vagy osztom meg.
Miért javasolta a pszichológusod a naplót?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!