Ez mennyire szokatlan, beteges?
Gyilkolási vágyam van, érzéketlen vagyok, nincs bennem semmi empátia, nárcisztikus vagyok. Kortársaimat gyerekesnek, éretlennek tartom. Mindenkivel jól el tudok csevegni, mindenki emlékszik rám és mindenkit elbűvölök percek alatt. Nem bírom az emberi érintést, és emellett aszexuális is vagyok.
15/L
Nem beteges, tini vagy. Én régen azt hittem, hogy a világ is nekem forog
mert művészlélek vagyok, és mindenki menjen a francba amúgy is, mert a véleményem a tuti, és folyamatos jelleggel vesztem össze olyanokkal, akit gyengébbnek gondoltam magamnál. Aztán gimnázium végére rájöttem, hogy semmi plusz nincs bennem, ami kiemelne a tömegből és hangoskodhatok akármennyit, lehet színes hajam, meg rosszul összeállított ruháim, mert nem ez számít. :) Nincs semmi baj veled se, majd érsz egy kicsit. Mint amikor a kiemelt, rettentően okos, mindenben jó, tanár kedvencei eljutnak egyetemre és kiderül, hogy van náluk ötvenszer okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!