Beteges, ha emiatt spórolok?
Külföldön élünk a férjemmel. Egész jól keres, én kevesebbet, de közös kassza van.
Viszont mivel a pénz nagyrészét ő hozza haza, így nem érzem az enyémnek. Igaz, én nem is dolgozom teljes állásban, de az adókedvezmény miatt, mert így jobban jövünk ki ami a végösszeget illeti, mintha napi 8-10 órában dolgoznék. Cserébe mindent én csinálok otthon.
Viszont mivel úgy érzem, ez nem az én pénzem, nem az én érdemem, és ezért kiszámolom, hogy kb annyit költök magamra mindössze, mint amennyi akkor jutna, ha egyedül élnék otthon minimálbérből.
Ez csak úgy jött, holott a férjem nem számoltat el, sose kérdi, mire mennyit költöttem, mivel nem szokott elszaladni velem a ló alapból sem.
Eléggé, nem normális.
Tessék leülni a férjeddel és komolyan beszélni a problémádról, és ha ennyire zavar, akkor tessék elmenni 8-10 órába dolgozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!