Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nincs empátiám?

Nincs empátiám?

Figyelt kérdés

ha valaki sir legyen csaladtag barát stb.. akkor az emberek odamennek és vigasztalják meg nyugtatják. naaa én nem én csak néztem őket. az arcomon semmi érzelem. a gyereket nem szeretem idegesítenek nem szeretek velük lenni . szeretek egyedül lenni olvasni vagy fimet nezni. csak ne legyen ott senki . de vannak barátaim akikkel sokat nevetünk és néha el járunk ide oda . és sirok is meg a fiúk is tetszenek . de valahogy nem tudom ... nem jövök ki az emberekkel nem bízom senkiben . neha csak bámulom az embereket és próbálom kitalálni h hogy élénk mit csinálnak.

el szoktam gondolkozni h ha meghalna valaki a családomból síének e érte. eddig még nem történt ilyen senki se halt meg . De nem tudom még siratnam e . nekem akkor nincs empátiám vagy akkor ez ilyen tinédzser dolog ?

15L

2018. aug. 7. 09:01
 1/3 anonim válasza:
Nem hiszek az emberi "jó"ban inkább az emberi természetben.Vannak barátaim de velük se túl szoros "már" a kapcsolat.Mikor meghalt a papám mindenki sírt csak én nem.A családom szerint én nem szeretek senkit.Én se szeretem a gyerekeket pont ugyan ezért.Sokszor gondolkozom azon hogy épp ki mit csinál mi az összefüggése a világgal vagy épp voltaképpen kinek a kije is vagyok az emberek között?Szerintem az a kérdés hogy kihez milyen szálak fűznek...mennyire szoros, mennyire része az életünknek.Esetleg kérdezz rá egy pszihó mókusnál bár nekem nem igazán tudtak érdemben segíteni.A lényeg hogy nem vagy egyedül ezekkel bár elég ritka.22f
2018. aug. 7. 09:41
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyen korban a saját nagyanyám (közel állt hozzám) temetésén is csak egy könnycseppet bírtam elereszteni. Ez csak egy időszak, csúnyán mondva kinövöd.

Találj valamit, amivel aktívan feldolgozhatod ezt az időszakot, én pl verseket írtam.

2018. aug. 7. 09:44
 3/3 anonim ***** válasza:
De van, csak különlegesnek akarod érezni magad. Minden második tini pszichopatának képzeli magát.
2018. aug. 7. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!