Azt vettem észre, hogy aki párkapcsolatban van az valahogy nem érdekes nekem? Nincs kedvem ismerkedni valakivel, aki így össze van forrva mással.
Más is tapasztal ilyet?
Sokkal jobban szeretek olyanokkal beszélgetni akik egyedül vannak. Nehéz megfogalmazni miért.
Én értem. Sajnos a közelemben a legtöbb pár képtelen egymás nélkül találkozni mással, mintha össze lennének nőve. Ha pedig mondok valamit, azt tuti a másik is megtudja. Pl én nőként se tudok egy párkapcsolatban lévő haverommal találkozni, aki srác, mert mindig ott van a másik.
Persze embere válogatja, de nálam az ilyenek a gyakoribbak.
Nehéz megfogalmazni, pedig nagyon egyszerű.
Egyedül vagy. Nyilván neked nincs kapcsolatod, ha zavar hogy "össze van forrva mással". Ezzel nincs probléma. A szinglik általában nem szeretik, ha az orruk alá van dörgölve, hogy "te miért vagy egyedül", vagy a "nagy szerelem a téma állandóan".
Más is van így ezzel, igazából a legtöbb szingli így van ezzel, annál inkább minél tovább van egyedül.
#2 igen ilyesmi. csak még általánosabb talán. amikor egy egyedülállóval beszélek igen akkor mi ketten vagyunk, mind a ketten egyedül vagyunk kint a világban. azt csinálunk, ami akarunk. benne van, hogy most itt ez a beszélgetés a legfontosabb. aki meg nem egyedül van ott ez más. mintha csak félig vinné vásárra a bőrét. mert aztán megy haza a biztos kapcsolódásba. meg igen még lehet meg is beszélik. más a helyzet.
nekem ez most esett le. vannak mély barátságaim és a nagy részük egyedül van. nem tudom véletlen e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!