Hogy lehet egy ismerősnek megmondani hogy ne szórja el egy olyan nőre a pénzét aki csak kihasználja?
Mindig minden cuccal elhalmozza a csajt, aki cserébe semmit nem ad. Nem hogy anyagilag, még érzelmileg se. Csak kihasználja, de a srác nem látja. Ma reggel is jött pénzt kérni mert nem jön ki a 10.-én esedékes fizetésig. Ez nem az első eset hogy én segítem ki. Mindig visszaadja, nem ezzel van a gond. Viszont szegénynek bárhogy mondom hogy figyeljen oda jobban és hagyja ott azt a nőt, ő biztos benne hogy ő az igazi. Ezért vett neki telefont, viszi drága étterembe meg fuvarozza. A nő cserébe meg semmit, csak elvárja a dolgokat lassan több mint fél éve.
Egy 28 éves felnőtt férfiről van szó.
1.NEKED nem kell semmit mondani, nem kell semmire rávenni - ez teljességgel magánügye, ezért jobb, ha kimaradsz ebböl..
2. NEM vagy köteles kisegíteni, mert azt nem várhatja el töled, a saját pénzét beosztani az ö dolga.
Ha már megmondtad neki a véleményed, és nem hatott rá, akkor nem tudsz mit csinálni vele. Előbb-utóbb majd pofára esik, ez lesz a tanulópénz neki.
Az jó kérdés, hogy adnék-e neki kölcsön pénzt a helyedben, én nem, de ezt te tudod. Én azt mondanám neki, hogy ha értelmes dologra kér tőlem pénzt kölcsön, akkor adok neki, de erre a nőre nem.
Az alapból már nem normális helyzet, hogy valaki az anyagi lehetőségein felül költsön egy nőre, ennek semmi értelmes kimenetele nincs a jövőre nézve, érdekes, hogy ezt egy 28 éves felnőtt ember nem látja be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!