Ti hogy bírjátok elviselni az életet? Nem vagytok idegesek?
A kérdésed kb azt feltételezi hogy mindenkinek rosszindulatúak a munkatársai.
Hagyd ott ha annyira rossz.
Nálunk csak 1-2 (de főleg 1) ember a rosszindulatú, a többi meg jó arc, úgyhogy én rájuk koncentrálok.
Persze ha mindenki köcsög lenne, én se viselném jól...
Szeretem az életemet, mert úgy alakítottam, hogy szeressem. A férjem egy csodálatos ember, férj és apa, a szerelmem és a legjobb barátom egyben. A gyerekeink szépek, egészségesek, kedvesek és jól neveltek. Most itthon vagyok velük, de a munkámat is szeretem, óvónő vagyok, imádom a gyerekeket. A hobbimmal teljes az életem, pénzt is keresek vele, kiegészítve a juttatásokat.
Ha valami nem jó, akár munka, akár család fronton, javítsd meg! Mindenre van megoldás! 😊
Válassz más útat. Nem csak így lehet élni. Baromi sokan vagyunk, akiknek a munkakörülményeik jók, és szeretünk is dolgozni.
Amíg nem ezt érzed, valamit változtatni kell. Ha nem teszed, a panasz marad meg, a tudatalattid ugyanis nem fog ebbe soha belenyugodni, hogy ez neked jó = lásd: idegesség (ami stresszhez vezet, a stressz pedig már betegséget is okozhat, évek múltán).
Amikor én gyárban dolgoztam (1 hétig bírtam), megőrültem tőle, rendesen depresszióba vitt. Az a sok agyhalott ember, akik mint a majmok üvöltöznek egész nap, és az a monoton munka, megőrjített.
Te nem az életet nem bírod elviselni, hanem a munkát, a körülményeket.
Válassz másik munkát, próbálj meg mindent megtenni azért hogy eltávolodj a mostani körülményektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!