Ti hogyan bírjátok elviselni, hogy a világ kifordult magából és a feje tetejére állt? Részletek alul.
A világ mostanában három szóval jellemezhető:
rosszindulat, kegyetlenség, beszólogatás
Jézus meghalt a bűneinkért és rá 2000 évre a világ legbűnösebb formáját mutatja, ki vagyok akadva.
- kislányokat erőszakolnak meg
- embereket és házukat gyújtanak fel
- gondatlan emberek kutyái majdnem megölnek gyerekeket... ilyennek én nem 4 évet, hanem életfogyot adnék
- folyamatosan rabolnak, lopnak, hazudnak, csalnak
- az emberek más kárának örülnek, sokakat csak ez éltet
- ha valakinek jobban megy, azonnal meg kell próbálni ártani neki
-ismeretlenek megölik egymást pár szó miatt
- az emberek mindenkinél felsőbbrendűnek hiszik magukat, másokat lenéznek
- ha valaki azért öli meg magát, mert egy sátánfajzat ember zaklatta, azt saját sikérnek könyveli el
Nem vagyok annyira vallásos, de józan ésszel gondolkodva, az emberek megszegik a biblia összes parancsolatát.
Ha így fog haladnia világ, tényleg nem lesz értelme élni. Mit gondoltok? értelmes válaszokat várok és hangsúlyozom, hogy csupán filozófiai szempontból mondom.
Mindenki a saját nyomorát érzi a legnagyobbnak.
Amúgy pár száz vagy ezer évvel ezelőtt sokkal inkább érvényesültek ezek a dolgok mint most. Pl mikor elfogadott volt a rabszolgatartás stb.
https://www.youtube.com/watch?v=gV4j105Cztw
Csak ez jut eszembe.
,,Van ez a szar élet, bár szebb is lehetne
ha nem volna kényszer hogy minden szar este...."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!