Ha a no nem utasit vissza, de megtartja az ugyond tisztess tavolsagot, akkor mi van?
Lehet meg probalkozni? Vagy azt varja? Esetleg megtart baratnak? Osszel ujra egy varosban leszunk es kihivom, s akkor talan kiderul, melatom, addig is...
...Velemenyeket/tapasztalatokat kernek akik voltak ilyen helyzetben
Hat jojo, de szerintem eszrevehette, vagyis volt ugy, hogy tobbszor is hivtam ki, es akkor volt hogy nem er ra, de maskor igen, s akkor megse, de osszeulhetunk valamire.
De ha megse akkor talan igen, egyertelmuve kene tegyem
Ha azt írta, hogy valamikor nem ér rá, de máskor igen akkor az szerintem nem visszautasítás egyáltalán.
Plusz az se mindegy te mire hívtad el és ő módosította-e másra, mert ezt írtad ki hívod a városba és ő meg összeülhetünk valamire írt. Tehát az kicsit konkrétabbnak tűnik, a másik meg tényleg akkor derül ki ha randira hívod és akkor vagy bele megy vagy nem raboljátok egymás idejét. Itt van a nyár addig hívd el amíg tart.
Nem kell semmit egyértelművé tenni! Nem kell semmit megkérdezni.
Elmesélem, hogyan csinálják ezt a felnőttek.
Találkoznak, beszélgetnek, ismerkednek, és ha jól érzik magukat a másikkal, megismétlik. Mert mit mondhatna, ha megkérdezed? Nem is ismer! Semmi lényegeset nem tud rólad. Azt várod, hogy a két szemedért szeressen? Az már régen rossz. A viselkedésen, adott helyzetek lereagálása lesz majd az, ami komolyabb érzelmeket vált ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!