Az emberek többsége miért képtelen még arra is, hogy
elválasztót tegyen a pénztárnál a szalagra?
Figyelt kérdés
A sok nyomi még a saját termékei után se hajlandó odatenni az elválasztót. Ha meg szólnak nekik, még nekik áll feljebb. Sokszor annyi termék van a szalagon, hogy még én is alaposan megnézem, hogy hol is kezdődik az én termékeim része és hol végződik mikor az elválasztót teszem oda. De a többség nem teszi ki, azt gondolják majd a pénztáros kibarkobázza.
Én mindig is venni akartam egy olyan elválasztót de a pénztáros folyton elveszi.
2018. aug. 1. 18:17
12/28 anonim válasza:
Érdekes, én még sosem álltam olyan pénztárnál, ahol akkora lett volna a szalag/hely, hogy egyszerre 3 főnél többhez tartozó terméket fel lehessen pakolni. Ebből következik, hogy kényelmesen tudom úgy rendezni, hogy 10-15 centi hely kimarad az előtte és az utána lévő termékcsoport közt, ami bőven arra engedi következtetni az eladót, hogy az bizony külön van. Amennyiben szerinted mégis erős agyi aktivitást igényel ez a folyamat, akkor bátran ajánlom neked az általános iskolát, ahol valamelyest felkészítenek az életre.
2018. aug. 1. 18:44
13/28 anonim válasza:
Mindennap vásárolok boltban, de én annyira nem vettem még észre ezt a jelenséget. Akkor nem szoktuk kitenni ha gyorsan megy a szalag és keletkezik egyérteműen elég gely az árukupacok között.
Én mindig odateszem az enyém elé is, mögé is ha szükségét látom. Van mikor meg is köszönik.
2018. aug. 1. 18:58
14/28 anonim válasza:
Én sem teszem ki magam után, ha látom, hogy az előttem lévő mindent kipakolt, odateszem és ennyi. Utánam meg odateszi más, ezen ne akadj fenn.
2018. aug. 1. 19:14
15/28 anonim válasza:
Nincs mindig elég elválasztó a pénztárnál, nálam legalábbis ez szokott előfordulni, van, ahol csak egy van, és a pénztáros pakolgatja.
2018. aug. 1. 20:22
16/28 anonim válasza:
"Eszembe nem jutna az enyém végére kitenni az elválasztót." - Én odateszem (ha van elegendő elválasztó kitéve), nehogy a másikét is véletlenül az enyémhez számolják, aztán meg sztornózhatják, ami feltartja a sort. A pénztáros is lehet fáradt. Drogériákban futottam már bele, hogy csak egy elválasztó van, Tescoban meg ide-oda pakolgatják a vásárlók, mert egyik pénztárnál többen vannak, másiknál kevesebben... :-) Nem baj, feltalálom magam.
2018. aug. 1. 20:27
17/28 anonim válasza:
"Másik kedvencem mikor a hónaljam alatt elkezdenek előre pakolni, mintha nem mindegy lenne, hogy az alatt a 10 perc alatt amíg ott vár, mikor rakja ki a szarjait." - Előfordult már velem, hogy egy pár ott kezdett nyalakodni a pénztárnál, miközben ment a szalag, én meg nem fértem oda, hogy pakoljak, mert ők leálltak egy kicsit élvezkedni (természetesen a legnagyobb tömegben), akkor én is odatolakodtam a szalaghoz, hogy érezzék, hogy más is van ott rajtuk kívül... Észrevették magukat... :-D
Nekem az egyik kedvenc vásárlóm, aki keresztbe fektetve pakolja rá a PET palackokat a szalagra, aztán mikor a szalag halad tovább, ezek persze elkezdenek hátrafelé gurulni (működik a fizika...). :-)
2018. aug. 1. 20:34
18/28 anonim válasza:
Amúgy azt is észrevettem, hogy a pénztárosok is "reflexből" elveszik az elválasztót. És ebből volt konfliktus is.
A pénztáros "hölgy" félretette miközben az előző vevővel diskurált. És mikor szóltam, hogy "az már nem az enyém" akkor lekezelően lecseszett, hogy miért nem teszek oda elválasztót. Én meg ugyanazzal a hangnemmel közöltem, hogy pont ő tette félre, és lehet inkább a munkájára kellene figyelnie trécselés helyett.
2018. aug. 1. 21:23
19/28 anonim válasza:
Nekem nem degradál tenni a cuccom mögé. Mintha lezárnám, és jeleznék vele a kövinek, hogy van egy csomó helyed, pakolj nyugodtan.
2018. aug. 1. 22:00
20/28 anonim válasza:
Amúgy nagy hülye aki azt mondja hogy nem tesz maga után elválasztót mert nem neki kell hanem az utánalevőnek :D hát pont nem, neked kell kitenned hogy a következő pakolhasson és utána ő is kiteszi a sajátja után
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!