Miért fektetik az emberek a bolti pénztárnál az üvegeket keresztben a futószalagra?
Figyelt kérdés
Ha hosszában tennék rá, akkor nem gurulna el. Ma láttam egy házaspárt, ők is így keresztben tették rá a dobozos söröket, aztán amikor a szalag elindult az egyik doboz még le is esett. A férfi felvette a földről és ismét ugyanúgy rakta fel és megint elgurult. Én ezt nem értem.2013. nov. 29. 11:44
1/11 anonim válasza:
Mert úgy foglal kisebb helyet el.
2/11 anonim válasza:
Nekem nem gurult le még soha :)
Mondjuk sörös dobozt nem is fektetnék egyáltalán, mert az nem nagy, nem borul fel.
3/11 anonim válasza:
Ahogy írták: így kevesebb helyet foglal el, és az utánad lévők is fel tudnak oda pakolni dolgokat. Értetlenkedés helyett inkább örülj hogy még léteznek ilyen "illemszabályok".
4/11 anonim válasza:
És ha az üvegek elé és mögé teszel valami mást, akkor nem is mozognak.
5/11 A kérdező kommentje:
Ha hosszában teszem le egymás mellé, akkor nem foglal el több helyet.
2013. nov. 29. 12:11
6/11 A kérdező kommentje:
Na mindegy, akkor úgy látszik ez másnak nem tűnt fel...
2013. nov. 29. 12:13
7/11 anonim válasza:
Nem azzal volt elfoglalva hogy melyik irányba rakja. Valószínűleg semmi praktikus oka nem volt a keresztben pakolásra.
Esetleg arra tudok gondolni hogy poén ahogy gurul.
(A kisebb helyet foglaló válaszolók keressenek egy üveget és forgassák meg néhányszor.)
8/11 A kérdező kommentje:
Igen. Köszi! Ez lehet, hogy tényleg poén, mert mindenki ezen röhögött, csak a fickó nem. Őt nagyon stresszelte a dolog és kapkodott össze-vissza... :)
2013. nov. 29. 12:37
9/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy hány sört veszel. Ha csak egyet vagy kettőt, és nincs olyan áru, amit mellé tudnál tenni, akkor kevesebb helyet foglal keresztbe téve, ráadásul nem gurul el, ha van mögötte valami. Általában én is igyekszek hosszába tenni, de van amikor jobb keresztbe.
10/11 zgyzgy válasza:
Én hosszában teszem le, hogy ne guruljon, és nem érdekel, hogy mennyi helyet foglalok el. Azt hiszem, az emberek nagyon ostobák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!