Nehéz normális értékrendű lányt találni?
Figyelt kérdés
Aki normális az foglalt. Mit gondoltok erről?2018. júl. 29. 17:52
1/7 anonim válasza:
Nem, ha korosztályodhoz, és a kinézett csajok halmazához mérten tartasz valahol az életben.
2/7 anonim válasza:
Az attól függ, kinek mi normális.
Az, akit feleségül veszel meg a gyerekeid anyja lesz? Mert akkor én normálatlan vagyok, hiszek ezek egyikére nem vagyok képes.
3/7 anonim válasza:
Kinek mi a normális..
Én nem találom azt a lányt akiben van egy kis tartás
Aki nem azt mondja, hogy igen persze folytathatjuk nálad az estét
Aki nem azt mondja, hogy hát ma nem jó, de holnap szivesen (mert annyi van benne, hogy frissen borotválkozzék)
Aki nem fogadja el az 10. alkoholos italt is
Aki nem csimpazkodik, megvan a saját élete, nem akarja megmondani mit csináljak
Aki 2hónap után nem akar gyereket
Aki nem féltékeny
Aki képes bízni a másik félben
Aki...
5/7 anonim válasza:
Mi számít normális értékrendnek? Én például normálisnak tartom magam, egyáltalán nem iszom alkoholt, nem járok bulizni, tanulok, elfoglalom magam olyasmivel, ami tényleg érdekel. A környezetemtől viszont azt a visszajelzést kapom, hogy furcsa és gáz vagyok, nem tudok élni, nem lehet velem szórakozni, stb. Szóval mindenkinek más a normális.
6/7 anonim válasza:
Mi az a normális nálad?mit vársz el egy nőtől? Oké,hogy ne feküdjön le veled első alkalommal és legyen hűséges. Azon kívül?
7/7 anonim válasza:
5. válaszoló, mintha csak rólam írtál volna :D
Kérdező, kifejthetnéd, mi számít nálad normálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!