Fellehet jelenteni?
Nem lehet. És a néni még időben le is akadt a témáról, vagy idejekorán vége lett. Nem úgy nekem anno. Érkezem autóval sógoromhoz, beállok a kapuja elé, ahonnan a házukhoz tartozó, saját műhelyük kapuja is nyílik (a műhely már nem üzemel, úgyhogy minden családtag ott parkol). Előjön egy bácsi, hogy hogy képzelem, hogy ide állok, ez nem parkoló. Nem, mondom, ez egy magánház, és én ide jöttem. Jó, fontuk a szót, közben sógorom kijött, összepacsiztunk, ő is szólt az embernek, hogy minden oké, de azt nem érdekelte, telefonnal filmezett. Jó, integettünk, bementünk. Negyed óra múlva csengetnek a rendőrök, elmagyarázok mindent, a rendőr sóhajt, kimegy, halljuk az ordítást: ha mégegyszer kihív...! Álljon le, nem cirkusz ez! Állítólag a hónapban negyedjére voltak kinn az öreg miatt, aki mindenben törvénysértést lát. :)
Szóval jól tetted, hogy leléceltél, a rendszám meglehet, de ki bizonyítja, hogy ki vezetett? Áh, ez felejtős, ilyesmivel nem foglalkoznak sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!