Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fellehet ezeket jelenteni?

Fellehet ezeket jelenteni?

Figyelt kérdés

Munkát keresek,ma is érdeklődtem,a válasza:

heti 6 nap

napi 12-13 óra

bér:4500ft

se táppénz,se szabadság

Meddig lehet ezt büntetlenül csinálni nekik? Lehet ezt így egyáltalán,vagy megérdemelnek ezek a munkáltatók egy kis feljelentést?

Ez már rabszolgamunka,mert tisztességesnek nem mondható!

Ha megkérdezed ezt,hogy gondolják,egyből jön,hogy mi bajom,100 ezret kereshetek! Az igaz! De hány órával,az a nem mindegy!

2017. aug. 24. 15:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Ne menj el oda dolgozni. Ennyi. Én se mennék.
2017. aug. 24. 16:12
 2/12 anonim ***** válasza:
76%
Ebben igazad van természetesen,feljelenteni csak akkor ha van bizonyíték. Arra azért figyelnek,hogy ne tudd bebizonyítani. Nettó 107 a minimálbér,ezt megadják. Az már más dolog,hogy nem napi 8 óra. De akkor nekik mi marad ? Sajnos meg van engedve az ilyen ,és vannak nagyon sokan akik így is elvallalják mert muszáj. Ezt használják ki .
2017. aug. 24. 17:01
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell elvàllalni. Akkor majd adnak többet.
2017. aug. 24. 17:17
 4/12 anonim ***** válasza:
66%
Az a baj, hogy a sok csöves elvállalja. Mintha élveznék, hogy kizsigerelik őket... amíg egy barom is elvállalja, addig nem fog változni a helyzet.
2017. aug. 24. 17:26
 5/12 A kérdező kommentje:

Bizonyítéknak éppen itt van a messenger üzenet!

Igen,az a baj,hogy mindig van olyan birka,aki elvállalja! :(

Mi marad nekik? Jaj,nem kell őket félteni!Ha nem menne a kóceráj,már régen bezárták volna!

2017. aug. 24. 17:32
 6/12 anonim ***** válasza:
65%

Igen, főleg amikor annak a bizonyos barom és birka nem tudja ellátni a gyerekét a 22000 forintos FHT-ből, így kénytelen elvállalni, mert mást nem talál.

Igen, tudjuk, minek van gyereke. De ha már így alakult, akkor még mindig jobb, hogy gondoskodni próbál róla, nem?

2017. aug. 24. 18:33
 7/12 anonim ***** válasza:
49%
A birka menjen és keressen olyan helyet ahol nem szarért húgyért kell dolgoznia, és nem állatként kezelik. Bocs, nem tudom sajnálni az olyanokat, akik ilyen tetves állásokat elvállalnak. Azért rengeteg normális állás van...
2017. aug. 24. 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:
47%

"nem talál mást"

Aki nem talál mást, az meg is érdemli.

2017. aug. 24. 18:42
 9/12 anonim ***** válasza:
85%
Mondjuk ha ott van az éhes gyereked, akkor nincs túl sok időd munkát keresni. Nem mindenkinek van ott anyuci meg apuci, hogy hónapokig kényelmesen tespedjen a számítógép előtt megfelelő állás után kutatva.
2017. aug. 24. 18:46
 10/12 anonim ***** válasza:
65%

Hagyjuk már...

Tesco, Aldi, Lidl, Auchan keres állandóan dolgozókat, rendesen bejelentve, 100 fölötti fizuval, szabadsággal, táppénzzel, cafetériával. Aki olyan hülye, hogy egy ilyen trágyadombra megy dolgozni, mint amit a kérdező leírt, az tényleg megérdemli. Ne jöjjön nekem senki azzal, hogy már az éhenhalás küszöbén vannak, és muszáj elmenni rabszolgának 13 órában alamizsnáért, egy adócsaló féreghez, amikor rengeteg normális állás van.

Ja, akinek 6 osztálya van és 5 gyerek, az megérdemli a sorsát. Sajnálom, nem vagyok politikailag korrekt, nem azt írom, amit hallani akarsz.

2017. aug. 24. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!