Fellehet ezeket jelenteni?
Munkát keresek,ma is érdeklődtem,a válasza:
heti 6 nap
napi 12-13 óra
bér:4500ft
se táppénz,se szabadság
Meddig lehet ezt büntetlenül csinálni nekik? Lehet ezt így egyáltalán,vagy megérdemelnek ezek a munkáltatók egy kis feljelentést?
Ez már rabszolgamunka,mert tisztességesnek nem mondható!
Ha megkérdezed ezt,hogy gondolják,egyből jön,hogy mi bajom,100 ezret kereshetek! Az igaz! De hány órával,az a nem mindegy!
Bizonyítéknak éppen itt van a messenger üzenet!
Igen,az a baj,hogy mindig van olyan birka,aki elvállalja! :(
Mi marad nekik? Jaj,nem kell őket félteni!Ha nem menne a kóceráj,már régen bezárták volna!
Igen, főleg amikor annak a bizonyos barom és birka nem tudja ellátni a gyerekét a 22000 forintos FHT-ből, így kénytelen elvállalni, mert mást nem talál.
Igen, tudjuk, minek van gyereke. De ha már így alakult, akkor még mindig jobb, hogy gondoskodni próbál róla, nem?
"nem talál mást"
Aki nem talál mást, az meg is érdemli.
Hagyjuk már...
Tesco, Aldi, Lidl, Auchan keres állandóan dolgozókat, rendesen bejelentve, 100 fölötti fizuval, szabadsággal, táppénzzel, cafetériával. Aki olyan hülye, hogy egy ilyen trágyadombra megy dolgozni, mint amit a kérdező leírt, az tényleg megérdemli. Ne jöjjön nekem senki azzal, hogy már az éhenhalás küszöbén vannak, és muszáj elmenni rabszolgának 13 órában alamizsnáért, egy adócsaló féreghez, amikor rengeteg normális állás van.
Ja, akinek 6 osztálya van és 5 gyerek, az megérdemli a sorsát. Sajnálom, nem vagyok politikailag korrekt, nem azt írom, amit hallani akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!