Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak még olyan fiatal...

Vannak még olyan fiatal lányok akik tudnak vagy meg akarnak tanulni főzni?

Figyelt kérdés
(14-20 évesek) .Mert úgy vettem észre , hogy ebben a korosztályban egyre kevesebben tudnak . Lehet nagyon konzervatív vagy már-már beteges meglátás az tőlem , hogy szerintem nagyon vonzó , ha egy nő/lány tud főzni . Arra lennék kíváncsi , hogy esetleg ti vagy ismeretségi köreitekből hallottatok-e már olyanról , hogy egy lány tud főzni (!14-20éves!) ? 17/F
2018. júl. 28. 13:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
Én bevallom, nem tudok főzni, soha nem érdekelt semmilyen szinten, és rászorulva sem voltam, mivel édesanyám szívesen csinálja, ha van rá ideje, ha pedig nincsen, egyszerűen csak veszek magamnak valamit. De megnyugodhatsz, ismerek sok olyan lányt, aki örömét leli ebben, és elég ügyes. Beteg akkor lennél, ha ez egy szükséges feltétel lenne nálad ahhoz, hogy egyáltalán hajlandó legyél nőnek hívni valakit (lásd: utolsó válaszoló).
2018. júl. 28. 15:55
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Életemben jó ha 2-3 olyan férfival találkoztam, aki képes volt RENDESEN főzni - nem pedig olyan igénytelen, vízzel felöntős knorr szarokon élt - de ja, jó is, hogy ezt a kérdést felteszitek hetente kétszer.

A főzés a létező legalapvetőbb formája az önellátásnak, így nem csak a lányokat kell a porig alázni, ha nem képesek rá. Pláne, hogy még manapság is az megy, hogy a párkapcsolatokban a nőnek kell beletanulnia a főzésbe, még akkor is, ha otthon nem volt hozzá kedve, míg a férfi élete végéig elélősködhet rajta.

Tanulj meg főzni, kérdező, mert sajnos abba a korba születtél, ahol már nem jár neked alanyi ellátás bölcsőtől a sírig. Ha megtudsz, akkor ne csak a lányokon kérd számon a főzéstudás hiányát, hanem a férfitársaidon is, mert mint mondtam; főzni mindenkinek tudnia kell attól függetlenül, hogy mi van a lába között.

2018. júl. 28. 17:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég jól főzök, vendéglátós szakgimnáziumba jártam. 19/L
2018. júl. 28. 17:19
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Nem főztem annyi idősen, amit kérdezel. Anyukám főzött rám is, nekem pedig más hobbim volt. Elköltöztem otthonról és megtanultam főzni, de nem sűrűn tettem, mert egyszerűbb volt rendelni. Pár hónapja pedig rákaptam a főzésre/sütésre. Ez lett az új hobbim, most már szeretem is. Soha nem ítéltem el sem férfit, sem nőt, sem fiút sem lányt, aki tud/nem tud szeret/nem szeret főzni. Nevetséges, ahogy itt egymásnak ugranak az emberek. Nem mindegy nektek hogy ki, hogy él, hogy esik jól neki. Mindenből badar feminista/nem feminista/régen jobb volt/változik a világ stb-t csinálni. Nevetséges. had éljen már úgy mindenki ahogy neki jól esik, anélkül, hogy emiatt őt vagy egy egész generációt/nemet elítélnétek.
2018. júl. 28. 17:33
 15/18 anonim ***** válasza:
Én tudok, csak nem szeretek
2018. júl. 28. 18:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Főzni tudok és szeretek, sütni utálok. Nem kell hozzá a Magyar Tudományos Akadémia tagjának lenni, elég, ha beírod google-be, hogy "rakott krumpli recept" és követed az utasításokat. Bárkinek megy, aki tud olvasni, nem feltétlenül szükséges hozzá a vagina. Ennek ellenére legtöbbször én is kész kaját veszek, mert koliban lakom és egy konyha (1 tűzhely) jut az egész folyosóra, így sokszor foglalt a hely és amúgy is kosz van és nincs is elég konyhai eszközöm.
2018. júl. 28. 19:54
 17/18 A kérdező kommentje:
Félreértés elkerülése végett azt meg kell jegyeznem , hogy ha valaki tud főzni az (nálam) pozitívum de ha nem tud az sem kizáró tényező (pláne ennyi idősen) . De aki tud vagy tanulgatja annak RESPECT . Alap kajákat én is el tudok készíteni és jobban belegondolva igazából nem kell kétségbe esni annak sem akinek még egyáltalán nem megy a főzés . Anyám is azt mondta , hogy ő is huszonévesen tanult meg főzni amikor már rászorult és jobb kaját tud főzni mint egyes éttermekben .
2018. júl. 28. 20:34
 18/18 anonim válasza:
Én a hús sütésén kívül minden egyéb sütés/főzést bármikor, nagyon szívesen csinálok 16/L.
2018. aug. 25. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!