Elàrulnà valaki, hogy mi olyan jó abban ha a fiú koreai idolokat shippelgetnek össze?
Manapsàg az lett a divat,hogy a 12-13 éves kislànyok(legtöbbjük)meg SAJNOS az idősebb kpop fanok féri idolokat shippelgetnek össze?
Először is...miért jó ez?Miért lenne jó,ha meleg lenne az az ember aki gondolom neked is tetszik és rajongsz érte?Mert ugye làny vagy és gondolom ,ha szereted akkor tetszik is.
Màsodszor...gondolhatnàtok,hogy milyen kellemetlen lehet nekik ha meglatjàk valahol,hogy a rajongóik melegnek titulàljàk őket,miközben azon vannak àllandóan h nektek lànyoknak minől jobban tetszenek,mert a legtöbb fiú kpop csapat célközönsége lànyok.
Ja és félre ne értés legyen...én nemvagyok homofób,csak egyszerűen nem értem ezt az egész dolgot,hogy miért jó ez...
1.- Kpopper vagyok 2 éve.
2.- Istenem szegény fiúk milyen kellemetlen lehet ez a shippelés nekik.
4.-imádom a yaoit, hentait. Xddd
5.- egyértelműnek tartom hogy nincs semmi köztuk. Hiszen mint az egyik válaszloló írta is, az egész a lemezkiadó taktikája, mert meglátta benne a pénzt.
6.-esküszöm ezek az Ent.-ek rosszabbak mint a politikusok...mindenbe csak a pénzt látják....
7.- valóban, a shippelőknek a 80%-a 14 év alatt van. Ha belegondolsz ismersz te olyan aki fölötte van, és aktívan sippelget minden hülyeséget? Mint monstam imádom a yaot hentait. De basszus
Én csak annyit kérdezek, hogy biztos vagy abban, hogy mindenki hetero? Szerintem egyáltalán nem. De nem valják be, mert ugye annak nem lenne valami kellemes következménye; gondoljunk csak szegény Hansol (Topp Dogg) esetére. Egyből vágod mi a szitu, ugye?
Az meg a másik, hogy tényleg nem helyes, viszont nem minden idol ítéli el.
De a Victonos Hanse el is mondta, hogy nem lenne képes együtt lenni a saját csapattársával, még ha lány lenne sem, mert túl sok olyan dolgot tud, amit nem kellene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!