Elàrulnà valaki, hogy mi olyan jó abban ha a fiú koreai idolokat shippelgetnek össze?
Manapsàg az lett a divat,hogy a 12-13 éves kislànyok(legtöbbjük)meg SAJNOS az idősebb kpop fanok féri idolokat shippelgetnek össze?
Először is...miért jó ez?Miért lenne jó,ha meleg lenne az az ember aki gondolom neked is tetszik és rajongsz érte?Mert ugye làny vagy és gondolom ,ha szereted akkor tetszik is.
Màsodszor...gondolhatnàtok,hogy milyen kellemetlen lehet nekik ha meglatjàk valahol,hogy a rajongóik melegnek titulàljàk őket,miközben azon vannak àllandóan h nektek lànyoknak minől jobban tetszenek,mert a legtöbb fiú kpop csapat célközönsége lànyok.
Ja és félre ne értés legyen...én nemvagyok homofób,csak egyszerűen nem értem ezt az egész dolgot,hogy miért jó ez...
Te ezen csodálkozol? Ez részben azért van mert sok távol keleti sztár vagy androgün vagy tényleg meleg.A másik része diszkrimináció.
De van hogy viccből csinálják.
1.vàlaszoló.
Sok kpop idolt/csapatot ismerek,de egyről sem hallottam vna h meleg lenne.Szerintem ennek a yaoi mangàkhoz/animékhez lehet köze.A anime/kpop rajongók hajlamosak parhuzamot vonni a kettő között,csak ugye egy kopop idol nem egy megrajzolt anime/manga karakter.
Elárulom miért van,ugye mivel láttam hogy senki nem adott kérdéshez kapcsolatos választ,igy én megteszem.Hozzuk fel egy példának a BTS-t, már csak azért is mert jelenleg a kpop iparban ők vannak a csúcson.
A cég (Bighit) még az elején rájött,mi kell a fanoknak
Rá erőszakolják a fiúkra hogy fansingnek alatt meg ilyen rendezvények alatt felre érhető cselekedeteket mutassanak a kamera felé,hogy minél több lányka rá álljon erre.Na és innen jön a sok shipp,pl xy meglátott egy videót ami egyébként csak fanart,hogy xy és xy csókolóznak,12 éves fejjel ezt szépen be is veszi, holott közel sem igaz, néhány videó alá még oda is van irva és onnan jönnek a temérnyi shippelős történetek meg stb.
Nem azt mondom,hogy ezzel gond van,de tényleg néha kicsit túlzásba viszik.
Biztos kellemetlen lehet az idoloknak,a sasaeng meg anti fanokat pedig még csak fel sem hoztam..
Én is k-pop rajongó vagyok, de nem tartom helyesnek a shippelést.
Esetleg barátilag, az még úgy aranyos is.
De manapság a többi fan túlzásba viszi az egészet. Amit ki nem állhatok az a yaoi +18 fanficek, azért az már elég durva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!