Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Voltatok olyan helyzetben...

Voltatok olyan helyzetben amikor sírtatok valami miatt, de így visszagondolva szégyellitek?

Figyelt kérdés

Nekem két helyzet volt. Mikor sikerült a forgalmi vizsgám, akkor ott elsírtam magam örömömben, illetve tavaly a gyakorlatom egy családi vállalkozásnál töltöttem. Szinte családtagként kezeltek,nagyon megszerettük egymást,és az utolsó napomon mikor ment a búcsúzkodás akkor elsírtam magam.

De így visszagondolva nem lett volna szabad egyik szituációban sem sírni, hiszen már eléggé szégyellem. Bár valószínűleg senki sem emlékszik rá rajtam kívül.

Nektek van ilyen??

2018. júl. 22. 20:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Soha nem szégyellem. Fáj, ha mások így látnak, de ki kell adnom magamból valahogy. Ha örömömben sírok, azt jó megosztani másokkal.
2018. júl. 22. 20:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam túl gyakran sírni, de ha igen, annak oka van es nem szégyellem.
2018. júl. 22. 22:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem szégyellem egyiket sem, de volt, hogy idegességemben elsírtam magam itt-ott.
2018. júl. 22. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!