Naplóírók, ti is szégyellitek leírni legintimebb érzelmeiteket?
Régen volt már, mikor naplót írtam, de velem is ez volt. A nagyon-nagyon-nagyon titkos gondolataimat sose mertem leírni még oda se, mert nem lehetett tudni, hogy mikor kerülök olyan helyzetbe, hogy egy másik személy is hozzáfér az írásokhoz.
Jobb félni, mint megijedni.
Ezért írom titkosírással. ;-)
Ha bele is olvas valaki, nem fogja érteni, arra meg nem fog időt és energiát áldozni, hogy megfejtse, meg aztán valószínűleg nem is tudná.
Én sosem írtam naplót, pont azért, mert bárki beleolvashat, szóval tök jogos, hogy nem írsz bele intim dolgokat. De a titkos írás amúgy tényleg nem hülyeség!
14F
Én a telefonomba írtam naplót, és azt le lehet jelszóval védni. Mindent beleírtam dátumra pontosan, attól kezdve hogy kinek mit hazudtam (és miért) a legmélyebb, legintimebb gondolataimig.
Ha füzetbe/rendes naplóba írod, találj ki saját szavakat, amiket a gyakran használt szavaid és neveid helyett használhatsz. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!