Mi a francot tudnék kezdeni a vihar elleni parámmal?
Helyesbítek, nem a vihartól parázok, az oké, tudom mi miért hogy van, viszont amikor valahol a 100 méteres körzetemben lecsap, na attól a csattanástól félek. Szoval nem a dörgéstől/villámlástól félek, hanem magától a hirtelen nagy hangtól:D
És igazából elég kellemetlen, hogy 20 évesen, ráadásul fiúként fülessel zenéthallgatva vagyok nagyobb viharokban.
Akármilyen megoldás?
Köszönök minden választ:D
Én eddig nem találtam, bár én kimondottan a dörgéstől félek. A villámtól pedig azért, mert tudom mi következik utána.
Ja, és még tőled is idősebb vagyok...
", viszont amikor valahol a 100 méteres körzetemben lecsap"
Nálad rendszeres a 100 méternél közelebbi villámcsapás?
2# Igen, nézni én is szeretem, nagyon szépek tudnak lenni. Ha pl Balatonparton vagyok és a túloldalt villámlik, az marha szép tud lenni. Vagy akárhol igazából, ha nincs még felettem:D
3#
Hát amikor eltelik a villámlás és a dörgés között háát mondjuk olyan.. ő... semennyi, akkor nem igen tudok rá készülni, de köszönöm hogy értelmezted a kérdésemet! :)
4#
Rendszeres, nem rendszeres, ezeket nem szeretem. Sajna a jövőt nem ismerem, így mindig bennem van a para, hogy vajon mikor csap le. (És bizony, van olyan amikor nem történik csattanas, de mivel bármikor megtörténhet...)
nézz más szemmel a viharra :)
pl. a becsukott ablak mögül nézd a vihart. csapkod az eső, vakító villámlás, égtelen csattanó hang, üvegrázó dörgés...
de te az ablak mögött vagy, és biztonságban.
a vihar jó. a vihar normális, természetes időjárási tevékenység.
miért is van vihar, és miért jó az eső, mi is az a villám, és miért olyan erős a fénye, miért hangos? ezeknek olvass utána a neten, és meg fogod az egészet érteni. és talán még csodálni is fogod
ha biztonságos helyen vagy, ugyan árthat neked a vihar? nem ázol el, nem csap beléd a villám (ez amúgy igen ritka dolog amúgy is, de ha ettől félsz, egyszerűen légy mindig biztonságos helyen ha mennydörög) :)
olyan szép ez az égi háború, ha kivülről, a meleg kuckóból szemléljük.
az eső pedig táplálja a növényeket és a földet.
a villámláskor lehet látni, milyen végtelen is a tér, milyen nagy az égbolt. milyen csodás és erős a természet.
nézd meg a természet csodáját a biztonságos kis kuckóból. és már nem is olyan félelmetes.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!