Lányok ti is sokkot kaptatok mikor először megjelent a narancsbőr a lábatokon?
vékony vagyok és 20 éves
Viszont mostanában borzasutó életmódot éltem az egyetem alatt. Hajnali kelés, este haza. Napközben alig ettem, akkor is legtöbbször a mekibe mentünk. Napi minimum 2 energiaital, mert külön nem bírtam volna 5-kor kellni, kóla stb. Mozgás csak a buszmegállóba, meg vissza. Otthon is rákaptam a kólára.
Biztos a gyorsétterem, nem evés és az energiaital, kóla okozta. Viszont a kávét nem bírja a gyomrom.
Eddig nadrágban voltam, de most elájultam, ha megnyomkodom tiszta göröngy, néha állva is látszik.
Nektek mi vált be?
Sport , igyal rengeteg vizet, es probalj minel egeszsegesebben taplalkozni.
Bar ez se garancia.
Olyan izmos combom es fenekem van, hogy bitang (regen rengeteget bringaztan) , megis narancsboros vagyok.
Hu, nekem is izmos fenekem van, de most a combomra feljött pár kiló.
Azt hozzátenném, hogy 1 éve volt vesetranszplantációm, az sem tett jótt a súlyomnak, fogytam, majd hirtelen vissza.
Pluszban nem lett volna szabad ilyen étrendet folytatnom, hülye voltam.
Vesetranszplantált vagy, és gyorséttermi szeméten, energiaitalon, és kólán élsz? Gratulálni tudok csak neked.
Reménykedj, hogy a narancsbőr lesz a legnagyobb bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!