Fiúk, ti mennyire vagytok igényesek magatokra?
Valamiért eddig akárhány fiúval volt dolgom, mindegyikük elég igénytelen volt szerintem.
Először is volt egy barátom még anno gimiben, aki gyakran nem mosott fogat reggelente. Amúgy ez csak azután tűnt fel, hogy járni kezdtünk, mondjuk edzésen ismerkedtünk meg, ami délutánonként volt és gondolom reggel óta evett meg ivott jó párszor, plusz rágózott is, szóval addigra bőven eltűnt a reggeli szájszaga :D De amikor reggel, órák előtt találkoztunk, szinte minden alkalommal ilyen hullaszagú volt a lehelete és egyszer nem bírtam tovább, megkérdeztem, mosott-e fogat indulás előtt és közölte, hogy nem, néha kihagyja a reggeli fogmosást, mert elalszik és nincs rá ideje. Valamint ezt nem nevezném igénytelenségnek, csak inkább fura...hogy ez a fiú nem férfi illatú tusfürdőt, dezodort használt, hanem ugyanazt, amit az anyukája. Lehet, szemétnek tűnök, de nekem ez is kicsit kiábrándító volt..Egyébként is ilyen tipikus anyuci pici fiacskája volt..Bár ez lényegtelen a kérdés szempontjából.
Aztán volt kicsit később egy másik barátom, akinek szinte állandóan koszos volt a körme és nem vágta le, meg amikor már együtt voltunk egy ideje, a dezodorhasználatról és a hajmosásról is fokozatosan kezdett leszokni..
Utána volt egy 3. fiú, akivel neten ismerkedtem, de élőben végül nem is találkoztunk, ugyanis volt, hogy küldött egy képet, amin valamit fogott a kezében és látszódott, hogy neki is tök hosszúak és koszosak a körmei. Egyszer megkérdeztem, hogy milyen gyakran vágja a körmét, erre az volt a válasza, hogy nem szokott körmöt vágni, mivel nem búza. Valamint amikor megkértem, küldjön magáról képet, mindegyiken hót zsíros volt a haja és volt pár, amin látszott a háttérben, hogy tiszta rumlis a szobája.
Lécci mondjátok, hogy ezek nem jellemzőek általánosságban a férfiakra, csak én fogtam ki ilyen igénytelenebbeket :D
Nem akarok bántani senkit, de tudtam, hogy ez lesz. Mármint ez tipikusan olyan kérdés, amelynél előre meg lehet jósolni a válaszokat. Tudtam, hogy (szinte) mindenki azt fogja írni, hogy ő bezzeg napi 25 órát foglalkozik a külsejével. Elhiszem, nem arról van szó hogy nem, de ez annyira tipikus reakció a válaszolók részéről az ilyen kérdésekre. Még egyszer mondom, nem bántásból írtam ezeket a sorokat. :)
Én bevallom őszintén, hogy igénytelen vagyok. Pedig 20-21 éves korom környékén, egyetem mellett, a szépségiparban dolgoztam, na akkor rendkívül igényes voltam magamra (kb. mint az eddigi válaszolók), de belefáradtam és elhanyagoltam magam. Most 23 vagyok. Felszedtem néhány kilót, nem sokat, kb. 5-öt, szóval nem vészes. A borotválkozások számát egy kicsit megritkítottam, mert nincs kedvem hozzá. A hónaljszőröm megnőtt, mert lusta voltam/vagyok megszabadulni tőle. WC használat után soha nem mosok kezet, nem még p*csöt. :D A fogmosások számát is lecsökkentettem napi 1-re (ha nincs kedvem akkor 1-re sem), így átlagban kb. hetente 5-ször mosok fogat.
Szóval én nagyon beleuntam az igényességbe. Szerintem hosszútávon nem lehet ennyire igényesnek lenni, az ember előbb-utóbb belefárad.
23/F
#11#
Kaptàl tőlem egy zöld kezet csak mert őszinte voltàl mert ez is szàmít
Legalàbbis nàlam szàmít.
Ugyanis azt tapasztalom itt a GYK-n,hogy ha valaki őszinte azt lepontozzàk.
Kipróbàltam,hogy egy kèrdèshez írt vàlaszhoz leírtam amire gondoltam vagyis az igazamat ès le is pontoztak.
Írtam egy màsik vàlaszt,de olyat,ami tetszett az olvasóknak vagyis hazug vàlaszt írtam,olyat amivel nem èrtettem egyet ès az màr tetszett nekik.
Ikyenek vagyunk mi emberek.
A lènyeg,hogy te őszinte voltàl.
Köszi a válaszokat :)
5. Szerintem lerágja, vagy amikor elég hosszú, letörik :D Azon a képen, amit küldött a gyerek, tényleg ilyen műkörmöt megszégyenítő hosszúságú volt a körme.
Egyébként én a szőrtelenítést (vagy annak hiányát) nem nevezném igénytelenségnek, alapból nem várom el egy fiútól, hogy mondjuk a hónalját borotválja, vagy az intim területeit :D Csak annyi a lényeg, hogy ne legyen büdös vagy koszos.
De örülök, hogy az itteni válaszok alapján ez alap a férfiak nagy részénél is :)
Nem az őszinteség a lényeg. Ha őszintén bevallom, hogy a nappali közepére szarok, néniket lökök fel, babakocsikat tolok az út közepére, jár a keksz, mert elmondtam az igazat?
Az ilyenek miatt hiszi azt sok férfi, hogy az őszinteségért cserébe jár valami.
A fogmosás számít. Ha valaki titkolja, hogy nem mos, vagy bevallja, nem oszt, nem szoroz. Attól még undorító, csak mert hirdeti, hogy igénytelen.
11
Reggeli elkeszulesem es a kozben valo rendrakas 40perc (agybol ki, elokeszitett ruha ki a nappaliba, kave, haloszobabol kiramolas (telefon penztarca ect.), portorles(nyilvan nem emelek fel semmit), porszivozas, ajto bezar, cigikave, bogre hamulat elmos eltorol visszarak a helyere, kavegep eltorol, csap letorol, fogmosas, pocsmosas ha mar ott vagyok, (neha zuhany), csap eltorol, (zuhany eltorol), felmos, ajto bezar, feloltozes, telefonpenztarcacigikulcs ajto kozelebe rak, portorles, porszivo, felmosas.
Ez neked miert elkepzelhetettlen?
A "takaritas" resze 20perc, nekem meger ennyivel elobb felkelni.
"A rendetlenseget ne nezd, nem szokott ez lenni, most koltoztunk..." mondjuk ezekkel is meglehet oldani.
Megszabad kerdezni mit csinalsz a felszabadulo szabadidodben?
(Semmi rossz szandek nincs az egeszben)
11-es vagyok.
Azt hittem, hogy a takarítás nem közvetlenül része a kérdésnek. Egyébként nincs nálam kosz, szoktam takarítani, nagyjából rend van. Kb. ugyanaz a helyzet mint veled.
Én úgy értettem azt, hogy belefáradtam az igényességbe, hogy pl. nincs kedvem naponta /kétnaponta precízen megborotválkozni, ehelyett hetente kétszer (vagy ha nem megyek olyan helyre, akkor egyszer) bőven elég. Egyszerűen nincs idegrendszerem ezekhez a dolgokhoz, szerintem rendkívül fárasztó tevékenységek és sok energiát igényelnek. Még a tanulásnál és a munkánál is megterhelőbb dolognak tartom az igényességet. Abba is belefáradtam például, hogy a hajamat minden nap 5 percig igazgassam, már nem is szoktam. Arra szoktam odafigyelni, hogy ne legyek büdös és viszonylag normális ruha legyen rajtam, ennyi.
A félreértések elkerülése végett: rendszeresen, naponta szoktam fürödni, tehát nem tőlem bűzlik az egész város. :D Néha, szökőévente egyszer kimarad egy-egy nap, de ez tényleg nagyon ritka. Viszont ezt nem tartom ördögtől való dolognak. (Természetesen csak akkor, ha az illető az adott napon nem végzett semmilyen komolyabb fizikai munkát, nem sportolt és alapjáraton nem izzadós fajta.) Megmondom őszintén, hogy nem értem ezt a 21. századi felfogást, hogy akivel évente egyszer előfordul, hogy egy nap fürdés nélkül telik el, az már egyből igénytelen, koszos, leprás. Tényleg ezt gondolja a társadalom, ha tetszik ha nem, pedig kész röhej és minden logikát nélkülöz. (Nem azokról beszélek, akik nem fürdenek rendszeresen, nehogy félreértse valaki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!