Vannak itt olyan emberek, akiknek szűk/nincs baráti körük, mert túlságosan komolyak és igényesek ahhoz, hogy beolvadjanak?
Nem vagyok társasági ember, mert nem bírom az emberek többségét, és már semmi ötletem nincs arra, hol lehet pénz nélkül értelmes embereket találni.
Jól meg vagyok egyedül is, de nem aszociális, és bizonyos dolgokhoz több emberre van szükségem. Viszont nagyon rosszul viselem az emberi esendőséget.
A közhelyes senkisetökéletes dolgoktól kíméljetek.
Net, utca, könyvtár, kocsmák, múzeum, színház (az utóbbi 2 kevésbé mert mostanában nnincs is pénzem ilyenekre).
A kocsmák már nem érdekelnek, sajnos a könyvtártól is undorodok, a színházas ismerőseim meg...
Szóval ezen kívül jöhetnek ötletek. Lehetőleg olyan amihez nem kell pénz.
Most nem jut eszembe több, de lehet volt. Imserősökön keresztül házi rendezvények. Az se volt eredményes. A testépítők többsége iszonyat bunkó és beképzelt, a focisták is elég egyszerű lelkek, sajnos se a sport se a művészet nem garantálja hogy az illető értelmes.
Hármas, te hol próbálkoztál eddig? Mit vársz az emberektől? Mennyire tudod kezelni a különcséget? Mitől érzed magad másnak?
Akkor a négyestől is ugyanezeket kérdezem.
Köszönöm a részletes választ, igen, nevezhetjük gyarlóságnak is, gyakorlatilag azt, hogy az emberek 99%a primitív, és az élete ösztönszinten mozog, nehezen tudom elviselni ha valaki lejjebb van nálam és hülyeségeket csinál. Még a jószándékú de együgyű embereket sem tartom sokra. Persze ha valaki megbánja a rossztettét, az más, de a legtöbben észre sem veszik.
És mitől voltál más? Ettől, hogy távolságtartó, csendesebb voltál?
Milyen az érdeklődésed, ami annyira más az átlagnál?
7 Nekem nincs azzal bajom, ha valaki butább nálam, azzal viszont van, ha rosszindulatú és le akar húzni. Na, azt nem bírom elviselni. Sajnos emiatt vesztettem el egy csomó barátot, akik igazából nem voltak a barátaim, hanem inkább az ellenségeim, de fontosak voltak nekem. Egész addig, amíg ki nem derült, hogy miket követtek el ellenem.
Az irodalom érdekel. Más nem igazán. Pedig előnyös lenne, ha mondjuk a gazdaság, vagy az informatika érdekelne, de ezek nagyon távol állnak tőlem. Nem is találom a közös hullámhosszot senkivel, mert mindenki inkább ilyen irányultságú és nem olyan, mint én. Neked mi az érdeklődésed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!