Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Vannak itt olyan emberek,...

Vannak itt olyan emberek, akiknek szűk/nincs baráti körük, mert túlságosan komolyak és igényesek ahhoz, hogy beolvadjanak?

Figyelt kérdés

Nem vagyok társasági ember, mert nem bírom az emberek többségét, és már semmi ötletem nincs arra, hol lehet pénz nélkül értelmes embereket találni.

Jól meg vagyok egyedül is, de nem aszociális, és bizonyos dolgokhoz több emberre van szükségem. Viszont nagyon rosszul viselem az emberi esendőséget.

A közhelyes senkisetökéletes dolgoktól kíméljetek.

2013. nov. 29. 18:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Amúgy abban sajnos igazad van, hogy az emberek 90% egy önző senkiházi, aki csak le akarja húzni a másikat. Ezért nem érdemes foglalkozni senkinek a véleményével. Viszont azért találni normális, rendes embereket is, csak nem biztos, hogy azok a barátaid is lesznek, mert lehet, nem passzol az érdeklődési körötök, vagy más...én sajnos sokszor jártam így az utóbbi években.
2013. dec. 3. 18:29
 12/15 A kérdező kommentje:
Nálam eleve a rendes kizárja a normálisat. Az én érdeklődési köröm általában túl szerteágazó, ezért nagyon unalmasnak találom a legtöbb embert. Mondhatjuk igen, ez az egyik ok. A másik meg a mentalitás. Bár bevallom azt is unalmasnak tartom, amikor valaki nem tud csendben maradni.
2013. dec. 3. 18:51
 13/15 anonim ***** válasza:
kérdező írj privit lehet jó haverok leszünk mi még :D
2013. dec. 5. 21:09
 14/15 rda85 ***** válasza:

1. Nem vagy társasági ember

2. Nem bírod az emberek többségét

3. Nincs ötleted pénz nélkül szórakozni

4. Nem hiányzik a társaság

5. Nincs empátiás készséged

6. Nincs közös érdeklődési köröd senkivel

7. Nincs közös tulajdonságod a többi emberrel

Ellenben lenézed a többi embert, aki nálad állítólag butább – ezt persze Te állítod.

Ezt egyetlen szóval lehet jellemezni: ANTISZOCIÁLIS

Persze, nem akarod elfogadni, de attól még ez az igazság és ezt Te is pontosan tudod legbelül.

Válasz 1. Képtelen vagy beilleszkedni a társaságba

Válasz 2. A többség sem bír Téged

Válasz 3. Szegényes a fantáziád

Válasz 4. Te sem hiányzol a társaságnak

Válasz 5. Hiába várod az empátiát a többségtől, mikor Te sem vagy képes erre

Válasz 6. Túlértékeled magad, Te is csak ember vagy, éppen csak nem találkozol elég emberrel, lásd: V1. és V4.

Válasz 7. Te csak azt hiszed

Akivel jól megérted magad, pont olyan antiszociális, mint Te, hiszen „similis simili gaudet”. Elég sokáig leszel még magányos – kb. életed végéig. De fel a fejjel! Ez senkit nem zavar, hiszen nem érdekled az emberek többségét.

Tippjeim: azt a kevés embert, akit érdekelsz, becsüld meg jól! Ha bajba kerülsz, más úgysem fog segíteni. Ne zavarjon a pénz hiánya! Menjetek el naplementét nézni, kavicsot dobálni, egymást szótlanul bámulni, kézimunkázni, fiúkról beszélgetni (csak röviden, lényegre törően, tudom, zavar a sok beszéd), nézzetek együtt művészfilmeket ingyenes torrentoldalakon, írjatok verseket és regényeket, kiránduljatok a peremkerületekre gyalog, cáfoljátok meg a relativitáselméletet az aktuális fizikai kutatások eredményeinek segítségével!

Ez csak pár ötlet, ha kell még, szívesen segítek.

2014. jan. 10. 19:17
 15/15 A kérdező kommentje:
Mintapéldány.
2014. jan. 10. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!