Mi a véleményed azokról akik semmihez nem értenek és nem is akarnak változtatni rajta?
Voltam arufeltolto, nekem teljesen oke volt, hogy lenyomom a 8orat, megkapom a penz amiert valaltam, igaz nincsenek nagy igenyeim, kaja cigi lakas gordeszka.
Lehetosegek es szerencse sorozata miatt kerultem ki belole, 2000-2500€/honap ahol tartok.
Viszont sokkal nyugottabb volt az eletem arufeltoltokent, semmi felelosseg, semmi plussz melo..
Ha vissza lehet majd menni az idoben, akkor biztos azt az eletet fogom valasztani csak ugy kivancsisagbol.
1, ezen emberekre is szükség van, sőt;
2, Ezen emberek sokkal életrevalóbban, többüket az élet nevelte, így lenne mit tanulni tőlük;
3, nekik ez a szint elég, nem kívánják Dárius kincsét is megszerezni. Amúgy meg;
4, aki leleményes, az feltalálja magát pluszban ezen munkakörök mellett is.
5, a tanuláshoz pénz, motiváció is szükséges. Az emberi kapcsolatok (Mo.-n) xarak, de nagyon. Lehet, hogyha lenne ezen emberek mellett valaki, akik motiválná-, vagy csak példaképként lenne mellettük, akkor lehet, hogy elindulnának egy fejlődési úton. De mivel szinte mindenki úgy áll hozzá mindenhez Mo.-n, hogy minek vesződni a másikkal, akkor ez hamvában holt dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!