Az idő begyógyítja a sebeket?
Közhely, de tényleg igaz. Abban az esetben segít az idő, ha közben hasznosan töltöd és mindig lefoglalod magad valamivel, nem hagysz magadnak időt a gondolkodásra és a tépelődésre. Nekem a célok hatalmas erőt adtak, találj valamit, amit el akarsz érni, amit meg akarsz valósítani, a motiváció gyógyító erejű.
L/20
Bombázd magad pozitív dolgokkal. Idézd föl képekben a korábbi személyiségedet.Engedd el a múltat. Azért vagy szopmorú és depis, mert arra figyelsz, hogy valami NINCS az életedben. VAN VÁLASZTÁSOD! Kapd össze magad és állj a tükör elé és mondd el 100x egy nap, hogy " szeretem és elfogadom magamat olyannak amilyen vagyok".
Tűzz ki célokat és mozogj amennyi jól esik.
Ja és hidd el, semmi nem történik véletlenül. Eljön majd a TE párod.
Ismerős szituáció. Igen, ezekre a problémákra az idő az egyetlen orvosság. Ám de..ahol nagy seb volt, ott marad egy kis heg. A problémákat mindig a gyökerénél kell kezelni. Ne aggódj :) meg fogsz ismerni egy olyan fiút, aki mindvégig melletted lesz, és szeretni fog, aztán ennek már nyoma sem lesz.
Ragadj meg minden lehetőséget, elmenni ide-oda stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!