Nagyon gáz lenne, ha egy fantasy mágus csuhában mászkálnék az utcán?
Figyelt kérdés
Akarok csinálni egy mágus csuhát. Rendesen csuklyával, bő ujjal, meg minden. Nagyon ciki lenne ebben lófrálnom otthon, illetve az utcán?2018. júl. 19. 22:27
11/18 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha több ilyen ember lenne, mint te.
12/18 Metionin válasza:
Akkor hát go :D nekem van pár cuccom amit hétköznap hordok de kérdezték már többször hogy ez milyen cosplay én meg mondtam hogy hát ez én vagyok :D
13/18 A kérdező kommentje:
#11 Én is, nem félteném annyira a csontjaimat :D
#12 Wow :D
2018. júl. 19. 23:18
14/18 anonim válasza:
Én a régi iskolámban láttam egy embert ilyenben mászkálni, LOL.
15/18 anonim válasza:
Nekem a táskámban egy varázspálca van állandóan kézközelben. Sosem lehet tudni...
16/18 anonim válasza:
Szerintem halaszd a hűvösebb napokra, mert most iszonyú meleg lenne benne.
17/18 anonim válasza:
Szerintem otthon teljesen mindegy, miben mászkálsz, az utca meg attól függ, milyen utca. Ha egy kis faluban teszed, valószínűleg hülyének néznek, de minimum megnéznek. Ha Pesten, észre sem veszik, de ha igen, akkor sem érdekel senkit. :D
Csináld! :D
18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a visszajelzéseket :) Lehet, meglepem néhány barátomat és megjelenek benne egy megbeszélt találkozón :D
2018. júl. 21. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!