Nagyon gáz lenne, ha egy fantasy mágus csuhában mászkálnék az utcán?
Szerintem az menő. Nekem is megfordult már a fejemben :D
Mi egy ideig csináltuk hogy random jelmezes buli után úgy járkáltunk, igazából nem néztek meg többen mint alapból hétköznap. Meg egyszer sötételfnek beöltözve ültünk be órára, befestve, fegyverekkel, vörös kontaktlencsével.
Cosplayesként volt hogy hasonló módon mentem végig a városon. Volt hogy feltűnőbben. És most ne a conra menetelről beszéljünk, mert azokon a napokon beleolvadsz a tömegbe. Hanem a hétköznapokról.
6-8 évvel ezelőtt durván megbámulták az ilyet az emberek, ki is nevették sok helyen. De manapság már hidegen hagy mindenkit. Néha egy-egy ilyen kikerül a pesten hallottamba, aztán annyi. Semmi több.
Én is mentem végig 160 centis világító kardokkal, beöltözve, és megnéztek az emberek, de max egy-egy pillanatra. Semmi atrocitás nem ért.
Az meg hogy ciki-e azt te döntsd el. Mindenki más túlságosan el van foglalva saját magával hogy a te kinézeteddel törődjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!