Az gáz, ha egy fiú/férfi sír?
Magas, erősebb testalkatú, "férfiasabb" fiú vagyok és eléggé könnyen sírok. Bevallottam egy lány barátomnak, mosolyogva azt mondta vissza, hogy "De cukiiii!". Ugyanezt bevallottam az egyik legjobb barátomnak, ő meg röhögve azt mondta erre, hogy "Tesó, b*zi vagy b*zdmeg?". Most akkor mi van? Baj vagy nem baj hogy egy fiú/férfi sír? Előre is köszönöm a válaszokat! Lehetőleg nemet és kort is!
17/F
Annyira nem értem az olyan embereket akik azt hiszik,hogy férfi/fiú nem sírhat. Nekik is vannak érzéseik. Szerintem az csak jó pont ha így ki tudja fejezni az érzelmeit. Akár örömében,akár bánatában sír. Sőt én általában egy sírás után megkönnyebülök,és utána jobb lesz egy fokkal. Ki kell az embernek adnia magából a dolgokat.
Tizenéves lány.
Mindenki maga dönti el, hogy szerinte gáz-e.
Nekem személy szerint addig nem gáz, amíg nem vmi piti dolog miatt sír. Hát igen, az elég röhejes, amikor vki amiatt sír, hogy vesztett a kedvenc focicsapata a Bajnokok Ligájában meg amikor elfogyott a kedvenc csokija a boltban (ezeket mind láttam is). Ha ennél komolyabb dolgon sír, nekem szimpatikus, hogy ki meri mutatni az érzéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!