Csak én akarok inkább fiú lenni?
Ezek annyira elkeseítő dolgok. És persze nem csak az a szar a
nőknek amiket fent felsoroltam hanrm még ezeregy dolog.
Pacsíííít! :D
Figyu... én sok-sok-sokat gondolkozom/gondolkoztam ezen. Még annó gyerekebbként rengeteget ( szó szerint, rengeteg! ) kaptam azért, mert valószínűleg beteg vagyok ( hormonzavarodás vagy ilyesmi féle, azért valószínűleg, mert sosem volt gyomrom kivizsgáltatni ).
Képzeld el, amikor lánynak születsz, a fiúkat szereted, vannak álmaid stb stb. de az egész életedet egyedül, pajzsba burkolózva kell leélned, csak mert a tested nem tudja, hova kellene tartoznod. Kisebb gond is nagyobb annál, hogy ne legyen letöredezve a körmöd... :D Képzeld el, hogy 13 éves korodig vernek azért, ami vagy. Képzeld el, hogy a saját apád is utál érte. Azt is képzeld el, hogy 14 évesen kerülsz először bele egy olyan közegbe, ahol + - elfogadnak. Felnősz így, de rá jössz, hogy soha a büdös életben nem lehetsz normális.
Rossz persze, hogy ha lány vagy de nem akarsz az lenni, vagy fiú vagy de lány szeretnél lenni. De sokkal jobb tudni, mi akarsz lenni, minthogy sehova nem tartozhatsz.
Én kicsi koromban mindig az a makacs, szeleburdi kis vadóc szerettem volna lenni, akit nem bánthat senki. Pedig mennyire fájt, hogy mindenki bántott. Most itt vagyok, eltelt pár év. Pontosan azzá váltam, akivé akartam. Nem mondom, így sem vagyok okvetlenül boldog, de viszonylag szabadabb, mint voltam. És azt kifejezetten alá írom, hogy a körülöttem élőknek szarabb, mint nekem néha... :D De nem én akartam így... Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy Te határozod meg ki vagy és ki leszel. Ha fiú akarsz lenni az leszel. Ha nem tudnád bevállalni, akkor sem kell cicababának lenni. Itt vagyok, vannak bajaim, igaz nem sokan tudnak róla. Éppen azon vagyok, hova legyen a tovább. Vannak barátaim. Tornacsukában meg bézbóz sapiban járok, sokszor nem tudják eldönteni fiú vagyok e vagy lány. Simán le Csá!-zok bárkit és nem mondhatni érdekel mások véleménye. Mégis sokszor megkapom, fiúktól/lányoktól egyaránt, hogy bejön nekik, hogy laza vagyok. - És nem hallgatok metál zenét, a musical-t szeretem. :) -
Az egy másik kérdés, hogy én tudom én ki vagyok és mit akarok elérni... :) Ezt másoknak nem kell tudni, nem kell érteni. A lényeg hogy önmagad legyél és ezzel nem okvetlenül kell feldobnod azt, hogy minek születtél, esetleg kis kompromisszum kérdése. Az tény és való, hogy a fiúknak sokkal de sokkal könnyebb viszont ez nem azt jelenti, hogy nekünk nem sikerülhet bármi is. Mi nem lehetünk kemények, lazák, vagányak. Sőt! Tudod vannak olyan dolgok, amit csak a lányok tudnak ( és nem szexuális dologra gondolok... ). Máshogy működik az agyunk. Van, hogy hátrány, de sok esetben előny is. Csak tudni kell használni, tudni kell kettős gondolkozásúnak lenni, hol és mikor, milyen formában használd melyik éned. Ha ez össze jön, Tiéd a világ. És nem kell hozzá 1 kg festék meg pipere.
Én is szívesebben lennék férfi!!
24F 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!