Lányok, mit tennétek, ha női és férfi szolgáitok is lehetnének valamilyen döntés eredményeképp? (bővebben lent)
minden embert szeretek és nem én adtam az életüket ezért sem el nem venném sem meg nem keseríteném
viszont ezt a felfogást beléjük is itatnám.
ez egy nagyon jó kérdés, kérdező, olvasod még?
érdekes h nem született több válasz rá, pedig az ember sztem nagy általánosságban bizony tudna mit kezdnei szolgákkal, és abban is majdnem biztos vagyok, hogy a többség maximálisan kihasználná a helyzetet.
egy valamit emelnék ki:
"Tudjuk, hogy az ember állat, akit időnként csak a társadalmi szabályok tartanak vissza attól, hogy bármi rosszat elkövessen a másik sérelmére."
>>> igen, sztem is ez igaz a többségre. de azért létezik a másik oldal is, ahol az ember eredendően nem akar semmi károsat elkövetni a másik sérelmére, csak persze itt már filozófiába merülünk. vag yte csak az első verziót tapasztaltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!