Nektek nincs nagyon elegetek a reklámokból? Sosem lesz már nyugtunk?
Bármit nézel,bármit olvasol,csak úgy ömlik rád a sok idióta reklám.Tv,rádió,internet,sms, stb... mi értelme ennek már? Miért nem lehet végre reklám nélkül élni?
Miért kell minden filmet,videót,klippet nézni hogy közben meg kell hallgatni 3 percenként egy ostoba reklámot is?
TV-t ne nézd. Idejétmúlt dolog. Jelenleg az interneten minden rendelkezésedre áll ami a TV-ben, csak milliószor több, akkor amikor te akarod, olyan nyelven ahogy te akarod és ahogyan te akarod.
Internetre meg ott van az Adblock. Nem is tudom mikor láttam utoljára youtube reklámot.
Én lassan 6-7 éve nem nézek tévét. Mindent Netflixen nézek most és amit ott nem találok meg azt valamilyen putlockers szerű illegális oldalon, ahol egyszer végig kattintok pár tab felugráson és meg vagyok.
Sokáig Hollandiában tartózkodtam, ezért a youtubeon többnyire még mindig ottani reklámokat látok, ami kicsit furcsa :) pedig már itthon vagyok egy ideje. Azokat egyátalán nem is értem.
Az olvasást a Kindleön oldom meg, de még mindig legtöbbször fizikális másolatot olvasom.
Rádiót nem hallgatok.
Smsben, csak a szolgáltatótól kaptam pár hónapja egy reklám szerű dolgot, de semmit sem olvasok el ami a szolgáltatómtól jön.
Rádiót nagyon nem hallgatok, ha igen akkor USAból. A Z104 most a kedvenc. Ott sok a reklám, de inkább érdekes hallani mint visszataszító egy másik kultúrának a reklámait.
Szóval engem kicsit sem zavarnak.
"mi értelme ennek már? Miért nem lehet végre reklám nélkül élni?"
Mert vagy ingyesen vagy olcsó szolgáltatásokat veszel igényben. A youtube, rádió stb.. ingyen van. A reklámokkal fizetsz értük.
A TVért fizetsz, de nem eleget, hogy fentartsák az adásokat. A reklámokból jön be nekik a legtöbb pénz.
Ennek az oldalnak a használatáért is most fizetsz a reklámok nézésével. A gyakori sem egy jótékonysági oldal, ahol ingyenesen dolgoznak a moderátorok, nincsenek szerver költségek stb... Itt te a reklámok megnézésével fizetsz mint a legtöbb helyen az interneten.
Ha nem tetszik, akkor használj adblockokat és mindenből vedd meg a drágább alternatívákat. Pl.: a youtubeon fizess elő a youtube redre.
Nincs TV-t nem nézzek már évek óta.
Böngészőhöz reklám blokkolót használok.
Filmeket meg ncore-ról töltöm, telefonom nem használom, így akár Orbán Viktor is kereshet, azt se veszem észre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!